Radioprofilen har gift sig – stora glädjen med maken: ”Minne för livet”

I helgen blev radioprofilen Roger Nordin och kärleken Jonas Elgh äkta makar. Nu berättar Roger om bröllopet och alla känslor. 

Roger Nordin har gift sig med Jonas Elgh.


Radioprofilen Roger Nordin, 47, gifte sig i helgen med kärleken Jonas Elgh. Paret sa ja till varandra framför 140 gäster i Storkyrkan i Gamla stan och sedan firades kärleken med en storslagen fest. På plats var flera av kollegorna från ”Rix morronzoo”. 

På Instagram delar Roger med sig av den stora glädjen. 

Nerverna innan bröllopet 

Roger och Jonas kärleksresa har inte varit helt spikrak. De träffades redan 2014, men några år senare valde de att gå skilda vägar. Men tack vare att de hade gemensam vårdnad om hunden Tella, hittade de så småningom tillbaka till varandra – och sedan var sagan ett faktum. 

I en intervju med Aftonbladet bara timmar innan bröllopet gick av stapeln berättade Roger om pirret han kände inför de stundande festligheterna. 

– Det är lite mycket nerver och pirr. Jag är ”all over the place” för att citera en berömd prins. Men det är en fantastisk känsla att få umgås med alla dessa fina vänner och våra familjer hela helgen, en lyx. Att dessa människor styr sina sommarplaner efter oss, det är otroligt, säger han och fortsätter:

– Jag och Jonas pratade redan 2017 om att gifta oss så detta är verkligen något vi båda längtat efter och något som känns helt naturligt. Vi ser fram emot en fantastisk helg med mycket kärlek och förhoppningsvis sol.

Och visst blev det solsken: 

– Jag är så lycklig och det helt känns fantastiskt, säger Roger Nordin till tidningen efter vigseln.

Roger Nordin och Jonas Elgh på QX-galan 2024.

Stora bröllopslyckan 

På Instagram delar Roger med sig av bröllopslyckan efter helgen. 

För dig som som undrar. Jag och Jonas har alltså gift oss i helgen. Tack Jonas för att du vill leva med mig. Tack också till alla fantastiska vänner, familj, kollegor, prästen Helena, all den underbara personalen & toastmaster-paret som gjorde detta till ett minne för livet. Har säkert glömt någon… Detta lever vi länge på.”, skriver radioprofilen och delar med sig av bilder på det lyckliga makarna. 

Laila Bagge delar med sig av glädjen 

Bland de 140 gästerna satt bland annat radiokollegorna Ola Lustig och Laila Bagge som delade med sig av festligheterna på sin Instagram. 

Stort grattis till de nygifta paret! 

Missa inte: 

Här är alla sommarpratare i Sommar i P1 2024 – hela listan

Vad kan man kasta på brudparet istället för ris?