Satu Nordling Gonzales berättar om sorgen efter dotterns bortgång: "Så smärtsamt"

Nyligen kom den svenska influencern och flerbarnsmamman Satu Nordling Gonzales med det tragiska beskedet att hennes näst äldsta dotter Vanessa gått bort.
Nu sätter Satu även ner foten efter att det spekulerats kring orsaken till dotterns bortgång.

Det var för omkring en vecka sedan som influencern Satu Norlding Gonzales kom med det tragiska beskedet att hennes näst äldsta dotter Vanessa gått bort:

"Jag kan inte få luft. Vår underbara dotter Vanessa är inte längre med oss. Snälla sänd oss kärlek och styrka för att få oss igenom den här obeskrivliga bortgången."

Någon vecka innan Satu publicerade inlägget där hon berättar att Vanessa gått bort delade hon ett inlägg där hon förklarar att Vanessa var med om en olycka där hon skadade sitt knä och då behövde åka ambulans till sjukhuset.

"Vanessas knä hoppade ur led ordentligt när hon hoppade studsmatta idag. Jag fattade direkt att det var allvarligt och där satt vi och väntade ambulansen i 1 timme.", skriver hon i inlägget.

Slår tillbaka mot spekulationer

Bland kommentarerna på Satus senaste inlägg på sociala medier har det förekommit en rad olika spekulationer kring dödsfallet – spekulationer som hon nu dementerar.

Under tisdagen publicerade Satu ett flertal texter på sin Instagram där hon berättar för sina följare att dödsfallet inte hade med själva olyckan att göra, vilket är en spekulation som bland kommentarerna under hennes senaste inlägg.

Hon dementerar också andra spekulationer som florerat på sociala medier sedan beskedet kom om det tragiska dödsfallet.

"Det har varit så många spekulationer här och omkring våra barn om vad som hände Vanessa", skriver hon och tillägger sedan:

"Jag vet inte hur jag ska börja berätta för er vad som hände. Kanske gör jag ett inlägg, kanske gör jag det här på stories, jag vet inte? Det är så långt och så så så svårt att närma sig. Så smärtsamt"

"Men Vanessas bortgång har inget att göra med hennes knäolycka, eller operationen hon skulle genomgå. Det här hände natten innan."

Hon poängterar även att hennes dotter inte heller var deprimerad eller hade vaccinerat sig för covid.

Vanessa, som var näst äldst i barnaskaran, skulle ha fyllt 14 i år.

Du kan läsa Familjelivs intervju med Satu här.