Theo Wahlgren sätter ner foten mot Benjamin Ingrosso – ärliga orden

Benjamin Ingrosso får sig en tillsägning av sin lillebror, Theo Wahlgren. Läs mer här!

Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren.

Benjamin Ingrosso har släppt flera låtar de senaste månaderna. Det har inte bara varit låtarna "Kite", "Better days" och "Honey boy", utan även "Boys in the sea" – en låt han själv inte sjunger i men som Bianca Ingrosso sjunger i, och som Benjamin varit med och skrivit och producerat. 

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso.

Många av Benjamin Ingrossos låtar hörs på Tiktok. Dessutom florerar det även små snuttar av artistens osläppta låtar på plattformen. Spridningen är något som Benjamin själv står bakom, och som han i Anis Don Deminas och Behrouz Badrehs Youtube-serie "Då är vi igång", förklarar är ett marknadsföringsgrepp: 

– Vi testar olika saker. Nu testar vi och ser hur många Tiktoks folk kan göra, berättar Benjamin Ingrosso i Youtube-videon och förklarar att låtarna inte släpps innan de hörs i ett visst antal Tiktoks. 

Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrosso släpper ny låt

Just nu är Benjamin Ingrosso aktuell med den ännu osläppta låten "Look who's laughing now", och även den går just nu att höra på Tiktok. 

Men det här marknadsföringsgreppet som Benjamin håller på med är inget som hans lillebror Theo Wahlgren är särskilt förtjust i. 

Pernilla Wahlgren med sina barn Benjamin, Theo, Bianca och Oliver.

Stränga orden från Theo Wahlgren 

I den nämnda Youtube-videon berättar Benjamin att det gått så långt att Theo till och med ringt upp honom för att sätta ner foten: 

– Min lillebrorsa Theo, han ringde mig igår. Han är 17 bast och sa "Benji, jag har tröttnat på den här jävla låten. Man ser den överallt på Tiktok, du har pajat den. Du har pajat den, den är uttjatad nu". 

– Ni ungdomar, ni måste lära er att ha lite tålamod, berättar Benjamin att han svarat till sin lillebror. 

Theo Wahlgren, Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Zoe-Fay Brown, Oliver Ingrosso och Kalí Brown Ingrosso.

Låten ska släppas fredagen den 14 juni, så om Theo Wahlgren har rätt och Benjamin Ingrossos fans redan har tröttnar på den eller ej återstår att se! Troligen blir den, precis som många andra av Benjamins låtar, succé!