Tips till möhippan: Femkamp!

Tips till möhippan: Femkamp! Foto:Pexels
Tips till möhippan: Femkamp! Foto:Pexels

Tips till möhippan: Femkamp!

1. Femkamp med lekar

Den klassiska femkampen kan innehålla lekar som stövelkastning och olika former av stafetter. Det är ett bra sätt att svetsa samman gruppen och låta alla lära känna varandra lite bättre. Tänk på att variera grenarna i femkampen så att det krävs olika typer av färdigheter för att vinna de olika grenarna.

2. Femkamp på nöjesfält

Många nöjesfält och andra typer av ställen har färdiga paket med femkamper som ni kan köra. Det är självklart lite dyrare än att ordna själv, men det kan definitivt löna sig. För det första är det mycket enklare för er som arrangerar, då all planering (och städning!) sköts av någon annan. Dessutom kan det vara mer avancerade grenar, som exempelvis gokart eller skytte.

3. "Femme"-kamp

En möhippa är ett perfekt tillfällig att vara lite extra tjejig. Så vad passar då bättre än en "femme", alltså kvinnlig, kamp? Här kan ni tävla i att springa i stilettklackar, först lyckas sätta fast lösögonfransar eller i att spela plockepinn trots att nagellacket inte torkat. Hysteriskt roligt och en chans att låta bruden vara just brudig.