Margareta: Jag fick två möhippor

- Alla mina väninnor vet att jag inte är spexatypen, berättar Margareta. Jag behövde inte klä ut mig särskilt mycket och jag behövde inte göra några pinsamma grejer.

Det blev två kidnappningar för Margareta. Första gången blev hon bokstavligen tagen på sängen.
- Jag fick order om att ta med mig vissa grejer, säger Margareta. En prinsesskrona klämdes ner på huvudet, men jag fick dispens att ta av den efter en stund då jag började få huvudvärk av den.

Picknick
Efter kidnappningen blev det härlig picknick i det gröna, med Margaretas favoritmat. Ett bröllops-quiz hann sällskapet också med innan de gick vidare på spa. Efter bubblande och spaslappande gick möhippan vidare till den lokala marknaden. Sedan avslutades kvällen med fondue hemma hos en av deltagarna.

Men festligheterna var inte över för Margareta. Denna gång blev det lite mer utstyrsel med ett sidenband med texten “Bride to be” och ett matchande diadem. Även på denna möhippa blev det picknick.
- Jag fick dekorera ett vitt linne till minne av dagen, berättar Margareta.

Sedan var det dags för Margareta att prova på fiskpedikyr.
- Gud vad det kittlades om fötterna, minns Margareta. Men åh så fina fötter jag fick. Jag njöt verkligen av den stunden.

Efter lite tid hos frisören blev det tjejsnack hos en av väninnorna. Margareta fick uppdraget att blanda drinkarna. Kvällen avslutades med utgång.
- Båda mina hippor var trevliga och roliga på sitt sätt, säger Margareta. Mina väninnor vet verkligen vad jag gillar och tog hänsyn till det. Jag skulle inte vilja vara utan någon av dem.