Publicerad 27 June 2016

Fotograf:

Apparna som hjälper dig vardagen – 6 olika varianter

Välkommen vardag – eller? Familjeliv har letat upp några appar som hjälper dig att få vardagsbestyren att gå ihop.
Det nya året har ringts in och för många börjar det bli dags att återvända till vardagen, med alla dess måsten. Middag som ska serveras mellan förskolehämtningar och Bolibompa. Småsjuka småttingar och idétorka när stranden inte längre lockar till helgaktivitet.

Familjeliv har letat upp några appar som kan hjälpa till att få rätsida på vardagen.

Kokaihop.se
Finns för både Iphone och Android.
Med appen kokaihop hittar du ett nytt recept varje dag. En sökfunktion ifall du är ute efter något speciellt och när du hittat något lägger du ingredienserna i en inköpslista. Är du osäker på om receptet är något att ha? Kommentarer och bilder finns lagrade från andra som redan testat!

Arla köket
Finns för både Iphone och Android.
Appen har veckomatsedel välj mellan den vanliga eller använd matsedeln för extra snabba recept eller GI. Använd inköpslistan när du behöver handla och sortera efter populäraste recepten när dagens recept inte känns tilltalande.

Blocket
Finns för både Iphone och Android.
Augusti är en av årets fattigaste månader för många familjer. Mycket nytt behövs inför höstens skolstart och fotbollsskorna till lilltjejen är för små. Samtidigt är kassan skral efter semestern. Genom att sälja och köpa prylarna begagnat kan du enkelt tjäna en slant. Lägg in annonser direkt i appen och bevaka just det som du söker!

Tradera
Finns för både Iphone och Android.
Genom auktionsappen Tradera kan du söka och fynda precis det som du behöver just nu. Antingen till fast pris eller buda dig till barnskor och köksprylar. Följ din budgivning i realtid eller skapa egna annonser.

Barn i stan
Finns för Iphone.
När det inte går att bada i närmsta sjö och ni behöver nya helgtips kanske denna app kan vara något för att stimulera och inspirera till utflykter. Sök utifrån var du befinner dig och med hjälp av olika kategorier eller varför inte slumpa fram vad ni ska göra idag.

Försäkringskassan
Finns för både Iphone och Android.
Det är inte kul att tänka på vabb när solen fortfarande värmer men snart kan det vara dags för terminens första vabb. Med försäkringskassans app kan du anmäla vabb och söka ersättning direkt i mobilen.

Foto: Shutterstock

Se i videon nedan: 5 tips på saker att göra med barn när du vabbar
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Apparna som hjälper dig vardagen – 6 olika varianter
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll