Carin da Silvas barn filmades av okänd man för pengar: "Så mycket fel i det här"

När Carin da Silvas var på semester i Brasilien tillsammans med sin familj hände något mycket oväntat. Hennes söner blev nämligen filmade av en okänd man – för pengar.

Carin da Silvas barn filmades och fick pengar av en okänd man.

Det var när Carin da Silva, 37, var på familjesemester i Brasilien som hon och familjen var med om en minst sagt oväntad händelse. 

När Carin och hennes man, Niklas da Silva, var på familjens hotellrum kom deras två söner, Theo och Max, inspringandes glada i hågen för att berätta att de fått pengar av en man. Varför? För att han fått filma dem, berättar hon i sin podcast "Våra sanningar", som hon driver med influencerkollegan Vivi Wallin

Läs mer: Carin da Siliva tog av sig bh:n på Instagram – fick över 65 miljoner visningar

Barnen filmades för pengar av okänd man – som visade sig vara känd Youtuber

När tvåbarnsmamman frågade sina barn varför de fått pengar fick hon som svar att en man filmat dem. Svaret väckte både frågor och oro hos Carin, vilket fick henne att fråga vad de gjort framför kameran för att få pengarna.

De ska då ha berättat att mannen som filmat dem för pengar är en känd Youtuber, och efter lite efterforskning ska tvåbarnsföräldrarna ha förstått vad det hela handlade om.

Läs även: 10 snabba frågor med Carin da Silva: "Stolt över oss och att vi vågar slänga oss ut"

– Då visade det sig att det är en amerikansk Youtuber som heter "Steve Will Do It". Han har som koncept att han ger folk pengar och bilar, berättar Carin da Silva i podcasten.

Hon förklarar att mannen hade gått fram till Theo och Max och uppmärksammat att de spelade Roblox. Därefter ska han ha gett dem omkring 200 kronor var.

– För det första är det inte okej att ge ett barn pengar. Det är inte okej att filma dem utan att fråga föräldrarna. Alltså det är så mycket fel i det här, säger hon i avsnittet.