Därför pausar Nour El Refai och Henrik Schyffert: "Fick tyvärr inte ihop..."

Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i snart tio år. Men nu har paret behövt sätta en del på paus för att få ihop livet igen.

Henrik Schyffert och Nour El Refai har podcasten
Henrik Schyffert och Nour El Refai har podcasten "Nours poddelipodd och Henrik" tillsammans.

Nour El Refai, 34, och Henrik Schyffert, 54, har varit tillsammans sedan 2013 och fick sonen, Sami, i oktober 2019. Under sommaren 2020 startade paret en podcast tillsammans vid namn "Nours poddelipodd och Henrik". Sedan starten har podcasten rullat på i över 80 avsnitt. Men nu har paret blivit tvungna att trycka på pausknappen.

"Förlåt", skriver Nour på sin Instagram.

Fick inte ihop livet

Under onsdagen ekade det tomt i flödet under "Nours poddelipodd och Henrik" och lyssnarna blev utan ett nytt avsnitt den här veckan.

"Vi fick tyvärr inte ihop någon podd den här veckan på grund av livet", skriver Nour El Refai på sin Instagram.

Läs mer: Efter bebislyckan – Pernilla Wahlgrens första ord

Hon skriver att det dels beror på att de har ett hektiskt jobbschema just nu, men pausen beror också på att de är föräldrar:

"Det är omöjligt att få ihop logistiken ibland, när en av oss (säger inte vem men kan säga att det inte är jag) har hetsigt inspelningsschema och vi dessutom är föräldrar till samma barn och samma podd."

Följarnas stöd under pausen

Under inlägget på Nour El Refais Instagram strömmar det in kommentarer från följare som visar sitt stöd för föräldraparet.

"Tråkigt men förstår!! Ser framemot nästa vecka!!", skriver en följare under bilden.

"Helt rätt! Ingen stress. Längtar dock till nästa vecka.", kommenterar en annan.