Efter dödsfallet – därför har Ciara Zelmerlöw tagit paus från sociala medier

Det var i somras som Måns och Ciara Zelmerlöw blev föräldrar till sonen Ossian Mattues Zelmerlöw. Sedan dess har både mamma och pappa Zelmerlöw varit aktiva på sociala medier och delat med sig av ett flertal bilder och videor på på sonen – tills alldeles nyligen. Nu berättar den nyblivna trebarnsmamman om varför hon valt att ta en paus.

Ciara Zelmerlöw har valt att ta en paus från sociala medier.
Ciara Zelmerlöw har valt att ta en paus från sociala medier.

Sedan Måns och Ciara Zelmerlöw välkomnade sin andra gemensamma son, Ossian, har de låtit sina följare följa med på delar av sitt familjeliv via sina respektive Instagram-konton. Ciara Zelmerlöw har även varit öppen och ärlig vad gäller hur kvinnokroppen förändras efter en förlossning – något som blivit mycket uppskattat av hennes följare.

Läs mer: Efter sonens födsel – Ciara Zelmerlöw visar upp ärlig och avklädd bild

Ciara Zelmerlöw om skräcknatten med sonen

För en månad sedan delade trebarnsmamman även med sig av en mycket otäck upplevelse där hon en natt upptäckte att nyfödde sonen hade stora andningssvårigheter.

"Så jävla skrämmande och jag var ett nervöst vrak i flera timmar efteråt", skrev Ciara Zelmerlöw på sin Instagram då.

Läs mer: Ciara Zelmerlöws skräcknatt med nyfödde sonen: "Kunde inte andas"

Därför har Ciara Zelmerlöw tagit en paus från Instagram

Men sedan några dagar tillbaka har Ciara Zelmerlöw valt att inte vara aktiv på Instagram. På sin Instagram Story publicerar hon nu en text där hon förklarar att orsaken bakom pausen är drottning Elizabeth II:s bortgång.

"Hej igen! Vi har varit lite bortkopplade här. Har känts konstigt att publicera i och med allt som pågår👑", skriver hon och tillägger att hon skickar hälsningar från två föräldrar som fått väldigt lite sömn på sistone då lille Ossian lider av magproblem.

Ciara Zelmerlöw, som är bosatt i England tillsammans med Måns Zelmerlöw och sönerna Ossian, Albert och Archie, verkar alltså ha blivit mycket berörd av drottningens död.