Idol-Ida Hallquist slår tillbaka mot mom shaming-kommentarer: "Tycker inte om barn"

Idols första vecka bjöd på bland andra Ida Hallquist som till följd av uppmärksamheten hon fått i och med programmet fått utstå kommentarer gällande hennes föräldraskap. Nu väljer tvåbarnsmamman att slå tillbaka mot mom shaming-kommentarerna på ett lite skämtsamt sätt.

Idol-Ida Hallquist slår tillbaka mot mom shaming-kommentarer.
Idol-Ida Hallquist slår tillbaka mot mom shaming-kommentarer.

Ida Hallquist slog ned som en blixt när årets säsong av Idol sände sina första avsnitt. Ida, som tidigare medverkat i TV4-serien "Ack Värmland", blev mycket omtyckt av både juryn och av tittarna. På Instagram tackar hon alla som peppat henne under den senaste veckan:

"Tack för denna vecka. Har typ gått in i väggen av kärlek.", skriver hon i ett inlägg.

Läs mer: Ack Värmland-skådisen Ida Hallquists vidare i Idol 2022: "Tvåbarnsmorsa som gillar att sjunga"

Ida Hallquist slår tillbaka mot kommentarer om föräldraskap

Men Hallquist har inte bara fått kärlek under veckan. Ida, som är tvåbarnsmamma, har också tagit emot kommentarer som handlar om att "hon inte gör rätt" när hon gör hela Idol-resan samtidigt som hon är mamma.

"Jag hade väntat mig kommentarer från skeptiska mammor, angående att jag gör denna resa, TROTS att jag har två barn. Jag har fått förvånansvärt FÅ sådana kommentarer. Men vill ändå skicka ut ett allmänt svar till dessa och till kommande kommentarer om varför och HUR jag kan ställa upp i Idol, när jag faktiskt är mamma.", skriver hon i ett inlägg och fortsätter skämtsamt:

"Svaret är enkelt: Jag tycker inte om barn. Särskilt inte mina egna. Jag har inte ångest eller skuld över detta alls. Har givetvis inte fällt en enda tår eller haft sömnproblem pga. mamma-skam. Rena rama semestern ju! Kram!"