Kim Kardashians son såg sin mammas sexvideo – på Roblox

Fyrabarnsmamman Kim Kardashians karriär började på ett lite annorlunda sätt, nämligen genom att hon blev uppmärksammad till följd av att en sexvideo av henne och hennes ex läckte på nätet. Sedan dess har hon lett sin karriär i en annan riktning och lagt videon bakom sig – tills den plötsligt kom upp till ytan igen.

På bilden syns Kim Kardashian, North West och Kanye West.
På bilden syns Kim Kardashian, North West och Kanye West.

Realityprofilen Kim Kardashian, 41, och rapparen Kanye West, 44, har fyra barn tillsammans: North, 8, Saint, 6, Chicago, 4 och Psalm, 2. Föräldraparet gifte sig 2014, men ansökte om skilsmässa i början av 2021.

"The Kardashians" 2022 – går att se på Disney +

Kim Kardashian och hennes familj blev kända över hela världen genom sin realityserie "Keeping up with the Kardashian", som gick i hela 20 säsonger. Det känslosamma stämningen till följd av avslutningen av den "eran" ersattes snabbt med beskedet om att Kardashian-Jenner-familjen startar en ny serie med nytt namn och ny kanal.

Kim Kardashian gråt

Den nya satsningen "The Kardashians" har nu börjat släppa avsnitt och går att se på Disney+. I det första avsnittet får tittarna bland annat se en storgråtandes Kim Kardashian. Anledningen till de stora känslorna är att hon precis fått veta att hennes son, Saint, upptäckt en reklam för sin mammas gamla sexvideo.

Stället där reklamen "poppade" upp på var dessutom på spelet Roblox, vilket fick fyrabarnsmamman att bli ännu mer upprörd. Hon berättar att Saint började skratta när han såg bilden och ska sedan ha sagt "titta, mamma".

– Det är inte okej, inte okej. På Roblox! utbrister Kim Kardashian när en av hennes systrar, Khloe Kardasian, säger att "det är lugnt".

Kim ringer upp hennes ex, Kanye West, för att berätta om händelsen.

– Det var en bild på mig, gråtandes där det stod något väldigt olämpligt och "Kim's sexvideo", berättar hon för Kanye West som hon pratar med i telefon.

Videon som hon refererar till spelades in med hennes ex, Ray J, 2002 och läcktes 2007.