Pernilla Wahlgrens oro med barnen: "Ska jag bli alldeles själv?"

Under Pernilla Wahlgrens singelperiod hände det att hon oroade sig för hur det skulle bli på äldre dar – om hennes barn inte hade tid för henne, skulle Pernilla Wahlgren bli gammal och ensam? I podcasten "Wahlgren och Wistam" avslöjar realitydrottningen sina rädslor.

När Pernilla Wahlgren var singel oroade hon sig för att hon skulle bli ensam.
När Pernilla Wahlgren var singel oroade hon sig för att hon skulle bli ensam.

I det senaste avsnittet av "Wahlgren och Wistam" diskuterar Pernilla Wahlgren, 54, och Sofia Wistam, 55, ålder och berättar att de trots allt är tacksamma för att de åldras.

– Varje år som man får leva ska man vara tacksam för, säger Wahlgren i podcasten och tillägger att hon hoppas att hon och pojkvännen Christian Bauer, 56, får åldras tillsammans.

Läs mer: Efter bebislyckan – Pernilla Wahlgrens första ord

Rädd för att bli ensam

Men innan hon fann kärleken i Christian florerade det andra känslor i Pernilla Wahlgrens huvud. Tankar om att hon kunde bli ensam på äldre dar var inte främmande under hennes singelperiod.

– Det var det enda jag sa när jag var singel: Att jag trivs jättebra med att vara singel och jag saknar inte någon att dela min vardag med. Men det är klart att ibland kunde jag känna att ska jag bli alldeles själv när jag blir gammal och ungarna inte har tid för en, säger hon och tillägger:

– Nu har jag Chrille om alla andra glömmer mig, förhoppningsvis.

– Det är klart att det är härligt att vara två, om det är en bra person som gör mig lycklig. Men man ska ju inte ta skit. Då ska man säga tack och hej, säger Sofia och Pernilla instämmer.