Pernillas fina hyllning till Bianca Ingrosso: "Min duktiga grymma dotter"

Pernilla Wahlgren är stolt över sin dotter Bianca Ingrosso, inte minst efter att hon intervjuat två Hollywoodskådisar. 

Pernillas fina hyllning till Bianca Ingrosso: 'Min duktiga grymma dotter'
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

Sedan ett år tillbaka är Bianca Ingrosso programledare i sin egen talkshow "Bianca". Ibland dyker hon även upp i Pernilla Wahlgrens realityserie "Wahlgrens värld", en serie hon själv var med i under tio säsonger. 

Men i dagsläget har Bianca Ingrosso som sagt fullt upp med att spela in sitt eget tv-program, något hennes mamma tycker hon gör riktigt bra. 

Fina hyllningen till Bianca Ingrosso 

Det är ett avsnitt av "Wahlgrens värld" som Pernilla Wahlgren ger ifrån sig en riktig dunderhyllning riktad till dottern. 

I avsnittet tar Wahlgren emot ett videosamtal från en mycket exalterad Bianca, som berättar att hon nyss intervjuat Hollywoodskådespelarna Jennifer Aniston och Adam Sandler

– Min duktiga grymma dotter som jag också vet gör det så himla bra, säger Pernilla i en synk i avsnittet och tillägger: 

– Bianca verkar ha fått väldigt bra nerver. Hon kan köra talkshow i direktsändning eller intervjua alla möjliga stora människor och inte bli nervös. Det är fantastiskt, och göra det så jäkla bra som hon gör också. 

Butiksöppningen firades och hyllades 

Det här är långt ifrån första gången Pernilla Wahlgren tar tillfället i akt och hyllar sin dotter. När Bianca Ingrosso öppnade Caia Cosmetics första fysiska butik i varuhuset NK i Stockholm yttrade den stolta mamman några väl valda ord, fylld med känslor av stolthet. Du kan läsa mer om det här. 

Läs mer: