Tatuera barns namn: 10 snygga idéer att inspireras av

Vill du föreviga kärleken till ditt barn med en tatuering? Här kommer 10 fina tips!

Tatueringar med barnets namn är ett fint kärleksbevis. Foto: Unsplash / Unsplash

Dela med dig av dina tatueringsbilder här

Är du sugen på att tatuera in ditt barns namn? Det finns mer idéer än att bara smälla in namnet rakt av – även om det också kan vara fint! Här kommer 10 fina exempel på tatueringar med barns namn och födelsedatum. Hugg in och låt dig inspireras!

1. Tatuering med barn – gullig tidslinje

Här har föräldern valt att utelämna namn men ändå fått in ett fint, personligt motiv på sin tatuering. Gulligt alternativ för den som har fler än ett barn!

2. Tatuering med hela familjens födelsedatum

Stilren tatuering där barnens födelsedatum går ihop med föräldrarnas födelsedatum. Fin och stilren!

3. Tatuering med barnens namn i ett gulligt hjärta

En fin tatuering med barns namn som är integrerat i ett snirkligt hjärta. En sluten cirkel med egen handskrift, så fint och kärleksfullt!

4. Tatuering med barnets fotavtryck och datum

Alltså, hur gulligt? Det här vill man ju nästan tatuera med ens katts tassavtryck också!

5. Tatuering med barns siluett

Fina linjer med barnets och din egen siluett blir en fin tatuering på armen. Lagom abstrakt för den som vill välja något mer än bara barnets namn som tatuering!

6. Tatuering med barnens namn – syskontatuering

En tatuering med båda (alla) barnens namn i ett fint och stilrent hjärta. Passar fint som tatuering på vristen men funkar ju fint egentligen var som helst på kroppen!

7. Tatuering i färg med barnens namn och fotavtryck

Svart bläck i all ära – men varför inte tatuera in barnets namn i färg? Den här tatueringen är fint inspirerad av färgstämplar. En fin hyllning till barnet med en tatuering som känns genuin och söt.

8. Tatuering med fina linjer på barn och förälder

En värmande och kärleksfull hyllning till barnen med en tatuering som har fina, mjuka linjer. Tillsammans bildar de en fin enighet, men tittar man noga ser man att det är en förälder med två barn!

9. Tatuering med barn och symbolik

Små tatueringar har blivit superpopulärt – det är stilrent och blir inte så "monstruöst" för den som är rädd att kanske ångra sig. En fin tatuering där ens barn får vara fåglar kan vara en gullig symbolik – då är det dessutom enkelt att tatuera in en till ifall du får utökning!

10. Tatuering med barnets namn – rätt och slätt!

11. Tatuera barns namn i hjärtat - Stilrent och snyggt

Om man gillar idén att tatuera in sitt barns namn i ett hjärta så kommer här ännu ett alternativ. Mer stilrent och passar alla.

Symbolik i all ära – men att tatuera in texten på ens barns namn kan göras så enkelt som att hitta en skrivstil eller ett font som du verkligen gillar. Det blir inte tydligare än så!

Hoppas ni tyckte om våra tatueringar med barnens namn!