Tips för dig som behöver köpa en julklapp i sista minuten

Här kommer en hel lista med julklappsförslag för alla som är ute i sista stund!

Lista med presenter som är lätta att få tag på
Lista med presenter som är lätta att få tag på

LäSDen klassiska sista-minuten-julklappen måste alltid inhandlas en eller två dagar innan jul! Det är mycket att tänka på inför julhelgen och därmed blir det alltid några småfix kvar hela vägen fram till helgen.

Här kommer tips på vad du kan köpa i sista-minuten-julklapp

Sista minuten present: Massagekudde med värme

Massage är fantastiskt, och att få presentkort hos en skicklig massageterapeut kan förstås vara en bra present. En massagekudde kan dock vara ett ännu bättre alternativ, eftersom den ger obegränsat med massage. När du vill, vart du vill och hur ofta du vill kan du få en välgörande massage – eller bjuda någon annan på en avkopplande stund. Oavsett om du besväras av värk, vill påskynda återhämtning, öka blodcirkulationen eller bara slappna av så är en massagekudde perfekt. Dessutom har massage många hälsofördelar. Det här är en perfekt julklapp att ge bort.

Sista minuten present: En mini kamera

De flesta tycker om att föreviga ögonblick och en kamera är ett bra alternativ. Självklart kan det vara trevligt att ha foton på mobilen, och dessa kan ju också framkallas, men med en mini kamera får du dina framkallade bilder på ett ögonblick och kan direkt pryda ditt hem med dessa minnesvärda ögonblick.

Läs mer: Roliga frågor om barn

Sista minuten present: Hotellfrukost för två

Ge bort lite vardagslyx i julklapp! Vardagslyx kan förstås innebära många olika saker, men vad känns egentligen mer lyxigt än att unna sig en hotellfrukost? Om du ger bort presentkort på hotellfrukost kan personen när som helst, även en vanlig vardag, ta del av en god hotellfrukost. Med en hotellfrukost för två kan personen dessutom ta med sig någon den tycker om (dig om du har tur!). Ett annat plus är att många hotell har öppet dygnet runt så här finns det tid gott om tid att köpa present!

Sista minuten present: Mikrovågstofflor

Sköna tofflor värmer du i mikron, sedan kan du låta fötterna svepas in i värmen och slipper kalla fötter. Eftersom fötterna sprider kylan till resten av kroppen så kan man slippa frysa helt, bara genom att hålla fötterna varma. Sedan är det förstås väldigt mysigt med ett par mjuka och varma tofflor också!

Sista minuten present: Halsband med månadssten

Smycken kan man väl aldrig få för mycket av? Ge bort ett smycke med vackra berlocker, eller varför inte med personens månadssten? Ett personligt smycke betyder ofta mer än andra, oavsett om det är ett halsband med ett namn eller namnet på någonting som är förknippat med ett stjärntecken.