• JonathansPappa

    Ser att man pratar bilar fins där några som diggar wrestling med tro??

    Det pratas mycket om alla olika sporter men tycker det hade varit kul och se hur många det är som har intresse för WRESTLING om det fins så e ni alltid välkomna och skriva en liten bit om det

    kort om wrestlingen i sverige e att dem en gång började visa WWF som senare blev WWE...och det finns säkert ni som kollade på WCW när det gick...

    säger bara det va e rätt kul sport att titta på även om det var fake och show

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2006-07-04 20:50:49:
    ville bara tillägga till alla er som kollar på det.....hoppas att dem börja sända det igen nån gång

  • Svar på tråden Ser att man pratar bilar fins där några som diggar wrestling med tro??
  • Marcus pappa

    Jag tittade mycket på wrestling mellan 1992-2003, sedan har det blivit mindre av den varan. Tittade på ECW, WCW och WWE(WWF), men även NJPW och AAA.

  • JonathansPappa

    Njpw visade dem på eurosport samt att det går NWA/TNA nu mer på fredagar...det va en kul sport synd att de la ner Wrestling e rätt ball

  • Marcus pappa

    Jag vet inte om jag skulle kalla wrestling för sport/idrott, föredrar termen sportsunderhållning. Jag vet att Eurosport börjat sända NWA/TNA Impact. Det är ju det förbund som är hetast just nu. WWE har kört fast lite (brist på konkurrens), och ROAH har inte riktigt lyckats med sitt koncept.

  • JonathansPappa

    sant men det som e kul med Tna e ju det att många av de gammla brottarna som typ scot hall (Razer Ramon) Kevin Nash(Dizzel) sting lex luger dustin Rhods Jeff jarret m f har kommit dit + att ja fick en shock när jag såg att en av de stööre WWE Stjärnorna hade hoppat över till NWA..

  • Marcus pappa

    Problemet är ju att Nash, Hall, Sting och Luger är gamla och inte så mycket att ha längre. Dessutom anser jag att Luger aldrig varit bra. Nash funkade som Disel ett tag men är en stark limiterad brottare. Hall har inte varit bra sedan han var Razor Ramon, Sting å sin sida har inte samma passion för wrestling längre. Det roligaste med NWA/TNA var ju att Raven fick ta NWA-titeln och hålla den ett tag.

  • JonathansPappa

    sant håller med...om du kan se på kanalen sci/fi så går nu mer ECW rätt kul inga limits at all bör dock ej ses av känsliga tittare
    sting hade ju en huvud roll i nån serie på kanal5 för några dagar sedan...

  • cruZZe

    Måste tyvärr rata Wrestling hårt då jag anser det vara en underhållning och inte en sport. Även som underhållning tycker jag det är helt ointressant.

  • JonathansPappa

    jaja vi har alla rätt och tycka va som e intressant eller ej så de e lugnt puckar mannen

  • CM Punk

    Coolt! En wrestling intresserad på FL, trodde jag var ensam... Jag lägger kanske alldeles för mycket tid på wrestling, ser allt. WWE, TNA, ROH, CZW... Äntligen CM Punk i ECW oxå, har väntat så länge på det.. Ser inget på tv, tål verkligen inte den svenska kommentatorn som förstör allt.

    Tycker TNA ger gamlingarna för mycket tid, Nash, Sting, Steiner är ju inget att satsa på direkt. Och så måste Jarret sluta ha titeln hela tiden (men det blir ju så när man styr företaget... WWE har ju Triple H..)

    Skulle kunna skriva hur mycket som helst men jag slutar nog här!

  • JonathansPappa

    Sant vince mcman gjort en bra historia där Triple H och HBK har förenats till Tagtaemet DX igen
    för att kolla mer info kan du gå in på www.wwe.com och för tna e det www.TNAwrestling.com om ja inte mins helt fel

Svar på tråden Ser att man pratar bilar fins där några som diggar wrestling med tro??