• Assar Elof och Alice

    Hammarby eller Elfsborg SM-GULD?

    Jag undra helt enkelt vilka ni tror tar Sm-guldet? Själv så tror jag att Hammarby eller Elfsborg kammar hem det. Vart tog Malmö vägen? Djurgården?

    Forza Bajen

  • Svar på tråden Hammarby eller Elfsborg SM-GULD?
  • Planet Bob

    Som Djurgårdare jag är så tror jag givetvis att DIF tar hem det.

  • Marcus pappa

    Jag skulle inte räkna bort varken Djurgården eller Malmö ännu. Dessutom kommer brajen förr eller senare att få en svacka. Tror fortfarande på Djurgården, skulle de mot all förmodan inte fixa det hoppas jag på Elfsborg. Hur som helst hoppas jag vi silpper skämmas över att ha vrak som svenska mästare än en gång. Det räckte med guldet det fick till skänks 01...

  • Ångan

    Jag tror faktiskt elfsborg kan bli farliga i år. Vi får se hur det går mellan elfsborg och malmö nu, det kan bli en riktig nyckelmatch för hur det kommer se ut i slutändan.
    Om DIF fortsätter få med sig sina GRRRRRYMMA filmningar så kan dom oxå gå hur långt som helst. Herr Hysén borde banne mig bli avstängd för det där nästan, det var bland det löjligaste jag sett på länge. Frisparken var det dock inget fel på.

    Om bajen fortsätter att ta pinnar även när dom spelar dåligt så tror jag att dom kommer hamna topp 3 utan problem. Dock kommer dom troligen tappa poäng mot kalmar, elfsborg och dif. Men med lite tur så räcker det hela vägen endå.

    /Crille

  • Marcus pappa

    Håller man på ett lag som haft Björn "nu ramlar jag och hoppas få en straff" Runström ska man nog prata lungt om filmingar, eller så är man expert på dem. Men visst, det var inte snyggt det han gjorde.

  • Ångan

    Björn lirar inte i bajen längre, samt att jag aldrig stöttade honom och hans filmningar.
    Filmningar är lika mycket fusk som doping enligt mig. Det är oxå en utav anledningarna till att jag hatar italiens fotboll :-P

  • Sector primordius invalidus

    Marcus pappa: Skillnaden är väl att Runa talade öppet om det alla [Tobias "Alla heter Glenn i Göteborg" Hajsen] gör, dvs ramlar vid kroppskontakt i situationer som är fördelaktiga för en själv/ens lag.
    Jag gillar fotbollsspelare som står upp tills de faktiskt inte KAN göra annat än att ramla, men de bli färre och färre. Jag har mött båda sorter efter att jag omskolades till back på mitten av 90-talet. De som inte ens försökte stå upp kan jag tala om att det gjorde bra ont för dem i nästa närkamp [ska de ändå få friskpark så ska det vara pga att de SKA ha inte att de har filmat till sig den].

    Jag vågar fortfarande inte tro på Bajen som Sv Mästare. Man är luttrad. Att Marcus pappar fortfarande har hakat upp sig på 2001 och "det turliga guldet" eller vad han nu vill få det till är bara skrattretande.
    Har man nyligen åkt ur Kantarell Cups-kvalet mot ett gäng som inte skulle tillhöra toppen i Allsvenskan så ska man nog vara tyst =)

    Hellre Ellos än aporna, föen hellre Råttorna än aporna. Real Iff Iff är inte med och leker [hoppas jag].

  • Jahapp

    Helt klart Elfsborg!!! Hoppas jag i alla fall, men det är verkligen en nyckelmatch nu på tisdag. Blir nog fullt på Arenan

  • KungDavid

    Jag hejjar på IFK Gbg... Men jag tror de får det svårt.. Även om de ligger bra till nu. Men de får det nog svårt mot topplagen.

    Men utan skador o spelarna på topp så blir de guldkandidater, inte omöjligt.

  • Marcus pappa

    SPI: Tobias Hysén är inte mindre ärlig, han har till och med erkänt att han försökt få lagkamrater att ramla lättare. Tråkigt att det ska vara så. Att sedan påstå att Ruzomberok inte skulle tillhöra toppen här i Sverige är ett bevis på dålig insatthet i Europeisk fotboll. Allsvenskan är en av Europas säsmta ligor, vi är sämre än Nordirland, Slovakien, Slovenien mm. Självklart var sättet att förlora på pinsamt och som Djurgårdare och svensk skämdes man. Det hade varit bra för svensk fotboll om alla våra lag gått vidare och ett svenskt lag i CL skulle betyda otroligt mycket.
    En intressant sak angående filmingar som Simon Bank tog upp i AB är att vi hatar folk som dyker och ramlar lätt. Medan vi ser upp till försvarare som drar i tröjan, sparkar på samlben och hälsenoer, kort sagt folk som hela tiden bryter mot reglerna. Ibland är det kanske inte så konstigt att folk filmar? Jag föredrar ett renhårigt spel över HELA plan och är trött på hycklare som giller det ena men inte det andra. Antingen accepterar man alla regeröverträdelser eller inga. Man kan inte välja! Därmed vill jag säga att jag inte påstår att någon här inne skulle hylla fuskare i något slag.
    Att säga att knarkarnas SM-guld från 01 skulle vara turligt är det bästa och roligaste sättet att få brajare att tappa fattningen...

    För att ravestera SPI: Hellre Ellos än knarkare, hellre råttor än knarkare, fan det är till och med hellre sillstrypare än knarkare.

    Avslutningsvis vill jag bara hålla med her KimKebab, Djurgården lite finare, lite bättre.

Svar på tråden Hammarby eller Elfsborg SM-GULD?