• Marcus pappa

    Premier League

    Om två veckor är det dags, och på femman av alla ställen. Jag talar så klart om Premier League-premiären nästa lördag. Inget ont om allsvenskan, men de riktiga ligorna kör nu igång en efter en.

    Vilka tror ni vinner PL och hur går det för svenskarna?

    Jag hoppas ju mitt kära Liverpool som värvat bra och smart, men tyvärr blir det väl ryssens hobbyprojekt som vinner igen.

    1. Chelski
    2. Liverpool
    3. Tottenhem
    4. Arsenal
    5. Man Utd

    Svenskarna ja, jag kan få det till fyra stycken nu när Sebastian Larsson är utlånad till Birmingham. Freddie i Arsenal är ju den klarast lysande stjärnan och kommer att få spela mycket, Mellberg blev kvar i Aston Villa (hade gärna sett honom i Bayern München) och är tvåa av svenskarna. Adde kommer nog att få fortsätta som inhoppare i Wigan, kryddat med någon match från start. Runström kommer nog att få sina chanser och står han bara på bena kan hans karriär ta rätt steg.

  • Svar på tråden Premier League
  • Papito

    1. Arsenal
    2. Chelsea
    3. Manchester United
    4. Tottenham
    5. Liverpool

    Svenskarna:

    Ljungberg - Kommer att spela mycket & är viktig för laget men jag tror att de börjar fasa ut honom den här säsongen.

    Mellberg - Jag tycker att han är en medioker spelare & kan inte förstå hur det kan ryktas om Bayern Munchen. Tycker att han ska bort från landslaget t.o.m. Hans säsong blir knappast succéartad.

    Andreas Johansson - Får spela ca hälften av matcherna. Gör sitt jobb, varken mer eller mindre. För en anonym tillvaro större delen av säsongen.

    Isaksson - Tror att han gör en riktigt bra säsong, förmodligen den som lyckas bäst av svenskarna.

    Är det inga fler? Har vi inte missat någon?

  • Papito

    Just det Runström!
    Nä, han får hoppa in en del & gör tre mål men ingen succé.

    Men är det inte ngn mer vi missar?

  • Marcus pappa

    Isaksson lär bli den av svenskarna som får spela mest och jag tror han kommer att utvecklas något enormt i PL.

    Dessutom är jag nu övertygad om att "mitt" Liverpool kommer att vinna PL då de spelar i adidasställ igen

  • skorpionen7

    Pool som ligger mig varmt om hjärtat kommer återigen få slåss om 2:a platsen då Chelsea tyvärr kommer att vinna ligan igen.

    1. Chelsea
    2. Pool
    3. Man U
    4. Arsenal

    Känns som det står mellan samma gamla vanliga lag i ligan i år.

  • Marcus pappa

    TV4 är bäst, för att locka tittare från Femman i morgon lägger de en dammatch mot Liverpool-Sheffield Utd. Det lockar säkert över många fotbollsfans, eller vad tror ni?

  • MagnusAndersson

    Hoppas guldet hamnar på Anfield. Det var alldeles för länge sedan! Annars bryr jag mig väl inte så j#"%a mycket, så länge inte Chelsea eller Man U vinner!

  • Paparauk

    Förhoppningsvis kommer The Hammers komma före både Arsenal och Chelsea. Men det känns svårt då West Ham fått Dean Ashton skadad. Men... ÄH!! Jag säger att West Ham tar hem allt. Lika bra. Tottenham får gärna åka ur. Defoe Kan få bryta benet. Då är vi nöjda.

  • Marcus pappa

    Den dag West Ham vinner PL, den dagen tror jag på gud också. Det finns bara fyra lag som har en rimlig chans att vinna ligan. Arsenal, Chelski, Man Utd och Liverpool. Övriga lag är utfyllnad och får kämpa om platserna 5-20.

  • Paparauk

    Marcus Pappa hittar man nog på varje tråd här. lika dryg som vanligt... Gårdare va? West Ham är PL största plantskola. Om de får behålla sina spelare kan det gå hur långt som helst...

Svar på tråden Premier League