• Svar på tråden Decemberbarn 2004 Del 7
  • Makaroner

    Nu är vi oxå här. Anton kan också "GASSSSCCCHHHH!" Han vet precis var det finns också. När han äter glass så säger han "KAAAAALLLLLLLLL!!" och ryser.


    *RUN Forrest! RUN!*
  • Kelly och Kevin

    *favoriter*


    35 fulla veckor och 1 full dag (v35+1)
  • Glimmerfall

    *Favoriter*


    ~*~ Lycka är bara smärtlindring ~*~
  • sthlmstjejen

    lägger till den här...

    Jo visst är det ju kul att de har egen vilja, skulle bli tråkigt annars... men ibland blir det för mkt av det goda

    Ang nattningen så har vi bestämt oss på att försöka få henne att somna själv i sängen, eftersom hon var van vid det sedan spjälisen, tror att det gör henne tryggare. Igår gick det ganska bra att lägga henne, några spring upp o ner men sedan somnade hon. Har dock tänkt på att hon sover mkt kortare nätter i sin nya säng. I natt sov hon 20-6, trots att hon vaknade 2 ggr. I spjälisen sov hon alltid 12 tim. Fler som har det så?

    Kanske ändras när hon börjar dagmamma, skulle börjat i måndags men då blev hon sjuk så nu är det dags på måndag istället!

  • suzolina

    imorse vaknade ervin kl 615 m, vi är tillbaka på tidiga på morgnar och tidiga kvällar nu när han bärjat dagis. helt fantastiskt hur snabbt han ställer om sig han fick gå till dagis då mamma tvättat vagnen och han bokstavligt talat sprang dit, vi har väldigt n ära till dagiset bara uppför backen. sprang in och börajde leka med detsamma , had einte ens tid säga hej då till mamma.
    hämtade ahn vid tre och nej han skulle inte hem så roligt har han på dagis och nu när han börjar gnälla och inte vill lägga sig säger man bara : men du måste sova om vi ska till dagis imorgo då minsan lägger han sig och somnar med detsamma

  • Kaktusen

    Tack Suzolina!

    Är det fler som börjar få hörntänder eller har de kanske redan kommit på era små? Sebastian har börjat sagla massor igen, var ju ett tag sedan sist. Och så gnällig han är, framförallt på nätterna. Vi har inte sovit en hel natt på en månad nu.

    Passar ju bra att åka på semester nu då...

  • doddit

    Oj, hörntänder... Dom fick Anton när han var runt 1 år, så det var ett tag sen

Svar på tråden Decemberbarn 2004 Del 7