• Pellin­ell
    Äldre 11 Sep 21:18
    13254 visningar
    24 svar
    +1
    24
    13254

    Hur kan man tro på horoskop?

    Ja, hur kan man tro på horoskop?
    Visst, jag kan gå med på att vi kanske möjligen påverkas av tidvattnet, himlakroppars och månens rörelser etc, eftersom vi till stor del består av vatten, men hur kan någon enda tänkande människa tro att våra personligheter formas av hur månen står i förhållande till Pluto när vi föds? Enligt det resonemanget skapas precis all personlighet i födsloögonblicket; inte vid befruktningen, inte av livet senare. Nej, i exakt det ögonblick du tittar ut ur moderlivet bestäms ditt livsöde, att du skall vara känslosam, lättrörd eller egensinnig. Detta obeoende av hur var och hur du växer upp och vilka gener du har.
    Sådant fantastiskt trams!!

  • Svar på tråden Hur kan man tro på horoskop?
  • Pellin­ell
    Äldre 11 Sep 21:23
    #2

    Missfebe: du får förstå tro på vad du vill, men har du testat någon gång att läsa de andra horoskopen och se om inte de stämmer också ? Så brukar det nämligen vara, allt är så enormt allmänt skrivet att alla känner igen sig i varje stjärntecken. Sedan pratar jag egentligen mer om "riktiga " horoskop, sådana som ställs av någon som studerar exakt hur stjärnorna stod när man föddes. Men det är samma trams egentligen, tycker jag...

  • Pellin­ell
    Äldre 11 Sep 21:29
    #4

    Jag är krokodil och det stämmer aldrig.

  • Pellin­ell
    Äldre 12 Sep 10:18
    #17

    Perikles:
    Varsågoda allihop, gissa på! Vilket är mitt stjärntecken? Ledtrådar: ger mig aldrig, verbal, gnetig, flörtig, kärleksfull mot mina närmaste, påhittig och en riktig bullmamma.
    Nåå?

  • Pellin­ell
    Äldre 13 Sep 09:08
    #20

    I en bemärkelse, ja

Svar på tråden Hur kan man tro på horoskop?