• Grodmannen

    Formsvacka

    Jag har äntligen börjat på gym.
    Vi får subventionerat från jobbet så det blir billigt.
    Första veckan körde vi ett Box-pass och ett Forza-pass (träsvärd).
    Box var grymt kul och så fick jag lite träningsvärk på köpet.
    Forza var ok men mer stelt när det inte var parövningar. Träningsvärken var dessto värre fan vad ont det gjorde.
    Vikterna har jag inte vågat med på ännu och spinningmaskinerna lockar inte.
    Tyvärr så jobbar jag kväll nu varannan vecka. Men jag får sätta lite självdiciplin så jag får arslet ur vagnen varje vecka.
    Vad gör ni för att hålla er i form?

  • Svar på tråden Formsvacka
  • Charlie Bravo

    -Tar raska promenader på jobbet fram och tillbaka mellan kontor och kaffemaskin.
    -Äter bara bakelser en gång om dagen.
    -Väljer bort fjärrkontrollen när jag ser på TV och går fram till TV´n och ändrar kanal.
    -Väljer rulltrappan framför hissen .

    Hoppas du fann lite inspiration där.

  • Jahapp

    Försöker köra spinn, pump eller box 2 ggr/vecka... promenader med hunden, går i trapporna på jobbet. (Sitter på plan 8......) Inte lätt att komma iväg till gymmet på kvällen. Ska försöka träna på lunchen.

  • Perry77

    Jag byggde ut huset i somras. Tappade 10 kg och byggde skapliga muskler. Fast jag vet inte om det var ett så bra alternativ eftersom det finns stor risk för förslitningsskador.
    Annars så har jag alltid cyklat till jobbet eller skolan om jag kunnat. Upp till 1 mil är ett rimligt avstånd om det finns bra vägar att cykla på. Vintern är inte något problem med dubbdäck.

  • Tooto

    Jag tränar Taekwondo och efter min skengraviditet så börjar jag dagen med att förbränna lite överflöd genom att gå ut me barnvagnen i nån timme. =))

  • Karl

    TS: jobbar också kväll varannan vecka, tycker att det är kalaaas Är på gymet kl 9 på morgonen, finns inte många att knö med vid den tiden När jag jobbar jag tidigt hinner jag dit till ½ 3, har inte hunnit fyllas så mycket då heller.

    Det svåra var att få in diciplinen till att gå upp kl 7 när man inte skulle börja jobba förrän eftermiddagen tycker jag. När man var över den tröskeln så var det "bara" att köra på

  • ma42195

    Jag har springer till jobbet 2-3 mornar i veckan. Det funkar för mig. Det blir ingen riktig fart och det går trögt, men det är en riktgt bra start på dan. Nu när grabben är lite äldre så kan jag kanske komma iväg någon kväll istället..

  • Pucke

    har kört på gymmet 3 ggr i veckan, men insett att viktminskningen inte kommer med den träningen.

    Så efter en antibiotika kur ska jag köra stenhårt på spinning 2-3 ggr i veckan tillsammans med ett kortare gympass.
    Sen går jag till o från jobbet varje morgon, ca 20 min.

  • MiniFarsan

    Cyklar till jobbet istället för att ta bilen. Eftersom frun vill ha sällskap till lunchen så blir det 4 ggr cyklande per dag. Det gick bra i sommras, men nu när snön har kommit och kylan börjar bita, så kommer jag förmodligen dra ner på den typen av träning.

    Är dock sugen på att börja gymma igen, och vi har fri tillgång till gym här på jobbet, och 4 timmar friskvård i veckan att nyttja, så det borde gå att ordna framöver. (om jag inte hittar på någon ursäkt vill säga

  • Aquilon

    Har också gym på jobbet. Försöker besöka det ett par ggr i veckan men ibland räcker tiden inte riktigt till Löpningen har legat nere nästan sedan lilleman föddes för ett år sedan.

Svar på tråden Formsvacka