• Anoke

    får mam amma offentligt i usa?

    Hej TS! Jag bor i NYC och min lilla flicka är visserligen bara 5 veckor gammal men jag har ammat offentligt ett par gånger utan problem. Ingen har kommenterat det, men många har tittat på mig med ett leende. Det är som du säger lagligt att amma offentligt, åtminstone i New York State och ingen har rätt att säga nåt om det.

    Kan tipsa att på Macy´s (stora varuhuset i NYC) finns en nyrenoverad women´s lounge på 2:a våningen där det finns ett rum med stolar där du kan amma. Det ska också finnas ett nursing room på Baby`sRus vid Union Square, men man måste fråga personalen.

    En sak som min syster gjorde när hon var här och hälsade på med sin lilla var att när vi var på en finare restaurang så frågade hon om deras policy ang amning. Tjejen hon frågade visste inte men erbjöd syrran att sitta hos henne i klädinlämningen och så var det problemet löst. Alltså, det behöver du ju inte göra på alla restauranger, hon gjorde det eftersom det var ett finare ställe.

    Ha en trevlig resa

  • Anoke

    Kitty - Nä, egentligen inte! Då hade jag inte fått Elsa ännu och vi visste nog inte om det var tillåtet eller inte så jag tror det var därför hon frågade. Men det gick bra iallafall, det ju bara en gång

Svar på tråden får mam amma offentligt i usa?