• Anonym (missn­öjd)
    Äldre 2 Nov 21:07
    13476 visningar
    7 svar
    7
    13476

    Fettsuga hakan eller hur blir jag av med dubbelhakan?

    Jag har alltid haft en liten dubbelhaka fast att jag vägde 46kg som minst, nu med åldern och att jag har fått tre barn så har jag ingen snygg haklinje alls och en större dubbelhaka så böjer jag mig neråt med huvudet så försvinner halsen helt! Ser bra ut annars men dubbelhakan gör att jag nu inte vill visa mig i profil eller kan koppla av bland andra människor. Finns det någon här som har gjort en fettsugning av hakan och som delge sig om det gjorde ont, kostnad m.m Har hört talas om en laser fettsugning som utförs bla i Stockholm och då är det lokalbedövning vilket låter bra...

  • Svar på tråden Fettsuga hakan eller hur blir jag av med dubbelhakan?
  • Anonym (missn­öjd) Trådstartaren
    Äldre 3 Nov 06:51
    #3

    Jag har läst att det finns ett ställe i Stockholm som fettsuger med laser och då tar det mellan 1-3 timmar och under lokalbedövning kostar ca 15000kr står det och det är ju billigt med andra ställen. Är det ingen här på fl som har gjort det?Undrar hur länge man ska ha bandage och om man blir blå, hur ont man har och hur länge, biverkningar?

  • Anonym (missn­öjd) Trådstartaren
    Äldre 3 Nov 15:04
    #6

    Åh vad glad jag blev att någon här har gjort precis en sådan operation som jag vill göra, gjorde du den i Stockholm, vad hette den kliniken? Undrar om det är samma som jag har sett på nätet men kommer inte ihåg nu vad den hette. Jag vill verkligen göra det och undrar precis som Neko om extra huden som man har när man har dubbelhaka försvinner i och med fettsugningen också? Fettsög du även litegrann längs käkbenet på sidorna om du förstår vad jag menar eller enbart precis under hakan? Fick du se några bilder på misslyckade operationer? Har du ett litet hakparti eller kraftigare. Jag har en liten haka och därför blir det så synligt om man har lite extra fett därunder Skulle vara kul att få höra mera!
    Tror du att man klarar att ta sig hem med tåg efter en sådan operation?

  • Anonym (missn­öjd) Trådstartaren
    Äldre 3 Nov 15:08
    #7

    Förresten fick du spykänslor när de gjorde det, fick du antibiotika i förebyggande syfte? Måsta man betala allt kontant innan operationen eller samma dag eller får man dela upp betalningen?

Svar på tråden Fettsuga hakan eller hur blir jag av med dubbelhakan?