• Mangan
    Äldre 15 Nov 16:40
    5653 visningar
    4 svar
    4
    5653

    Tjena Grampus

    Tjena Grampus,
    då befinner vi oss i ungefär samma sits. Idag är det 8 dagar tills vi kan göra graviditetstestet. De har varnat oss för att det kan vara negativt, men att vi då ska vänta 3 dagar till och sen göra om det. Det syns tydligen olika snabbt på folk.

    Just nu går jag bara omkring och hoppas, glad och ledsen samtidigt. Det där med vattnet känner jag igen. Springer ut och handlar det som önskas, kommer hem med "fel" saker, och ger mig ut igen.

    Min fru kan knappt röra sig, ont i buken, sura uppstötningar, illamående, svullen, humörsvängningar, förstoppad, you name it. Tecken på graviditet? Ingen aning. Hur har ni det?

  • Svar på tråden Tjena Grampus
  • Mangan
    Äldre 23 Nov 22:28
    #0

    Hej Grampus,
    du skrev ovan om överstimulering. Detta är precis vad som hände oss för en vecka sedan. Min fru blev akut inlagd med vätska i buken och i ena lungan. Hon har haft det riktigt tungt och jobbigt. Tack och lov finns det sjuksköterskor och undersköterskor som tydligen aldrig lärt sig annat än att vara helt underbara. Inte nog med att de ska ta hand om min fru, de har den spattiga mannen att trixa med också. Nu är det värsta över och om någon dag får hon troligen åka hem. Det har varit hemskt, riktigt hemskt, men nu är det över.

    Mangan

Svar på tråden Tjena Grampus