• Little­Sunshi­ne
  Äldre 10 Dec 19:37
  3140 visningar
  80 svar
  80
  3140

  lugnande naturläkemedel för bebisar?

  Hade jag varit du hade jag inte självmedicinerat mitt barn utan vänt mej till en läkare eller bvc för att höra vad de säger.


  //eRikA
 • Little­Sunshi­ne
  Äldre 10 Dec 19:49
  #10

  Okej.
  Jag vet inte men för mej låter det helt fel att medicinera ett barn m naturläkemedel, vanlig medicin oxå för den delen. Som listo skrev tidigare tycker jag oxå att det är bättre att försöka hitta orsaken till problemet.


  //eRikA
 • Little­Sunshi­ne
  Äldre 10 Dec 19:57
  #18

  Jag förstår att du tycker det är jobbigt, man blir helt förstörd av att inte få sova. Hur gammal är din dotter?


  //eRikA
 • Little­Sunshi­ne
  Äldre 10 Dec 20:09
  #26

  Jag läste ovan att du inte ville testa någon sömnkur, jag vet inte vad du hört eller vad du har för erfarenheter av dessa, men en sak är klar och det är att många dömmer ut dom utan att riktigt ta reda på vad det handlar om.
  Vill inte göra detta till ännu en tråd där alla krigar om vad som är rätt och vad som är fel. Jag tycker att du ska ta och kolla upp vilka alternativ som finns och göra en metod eller en version av en hellre det än att ge ett så litet barn sömnmedicin. Jag tycker att det är verkligen märkligt att bvc hellre rekomenderar sömnmedicin än en sömnkur. 

  Vår famlij var varje fall helt förstörd av sömnbrist när vår dotter var ca 9 månader att vi gjorde en variant av 5 minuters metoden och efter 4 kvällar somnade vår prinessa utan protester. Hon har lärt sig att hon kan somna själv och att vi kommer när hon kallar på oss.
  Länk till dr. Berndt Eckerberg
  www.eckerberg.se


  //eRikA
 • Little­Sunshi­ne
  Äldre 11 Dec 10:17
  #50

  Har du testat att ge henne gröt?


  //eRikA
Svar på tråden lugnande naturläkemedel för bebisar?
Logga in
Bli medlem