Inlägg från: mimmi1974 |Visa alla inlägg
  • mimmi1974

    Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..

    Skulle vilja fråga TS några saker så jag kan bilda mig en klarare uppfattning, har INTE orkat läsa hela tråden.

    Hur mår du i dagsläget? Tycker du att du har bra självkänsla, självförtroende, känner du dig stark?
    Hur ser din bakgrund ut och vad för slags förhållanden har du haft innan?
    Hur gammal är du och ditt barn? Har du ensam eller gensam vårdnad, bor barnet hos dig?

    Om du inte träffat personen i verkligheten så brukar man ju normalt varna för att personen kanske inte alls är vad han utför sig att vara. Om han erkänner att han håller på med droger kan ju det vara en mycket stark VARNINGSsignal, till att killen har mer problem än bara så. Hur har han kommit in i missbruket och hur ser hans vardag ut? Vad är han ute efter i ett förhållande?

    Tänk på att om killen kanske varit sprutnarkoman tidigare (det vet du ju inte), så kan han ha hepatit eller HIV och jag hoppas att du tänker på detta. Så om du senare skulle inleda ett intimt förhållande, kan det ju vara bra att han testar sig. Bara ett praktiskt tips. Och du hör väl hur det låter? Att man kommer med ett sådant råd.. Tänk dig noga för du låter väldigt naiv och oskuldsfull. Världen är hård.. och tar ingen hänsyn till personer som dig, utan kan köra över och utnyttja dig.

    Vill gärna du svarar och reflekterar över de frågor jag ställde inledningsvis. För om du ska ha ett förhållande med en missbrukare, så gäller det ju att du är en stark person som inte låter dig luras och står fast med båda fötterna på jorden.

    Hur stora är chanserna att detta är "mr right"? Egentligen. Varför ska du acceptera sådana här omständigheter, även om han skulle visa sig vara mr right längre fram, och slutar röka. Låt honom sluta med missbruket först.

  • mimmi1974

    Okej. Jag har läst ditt inlägg.

    Hur slutade ditt förhållande om jag får fråga det?

    Hur vet du att han inte ljuger om en del saker då? Menar du då att du faktiskt tror att han ljuger om andra saker?

    Jag hoppas att du inser att det i alla nya förhållande är väldigt rosa och skimrande.. Och du kan helt missbedöma personen... Om personen är en missbrukare är ju chanserna större han skulle manipulera dig in i ett förhållande och inte visa sitt rätta jag. Dessutom är han inte sitt rätta jag om han haschar, först när han slutat vet du hur han är egentligen.

Svar på tråden Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..