• Husett

    Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..

    Hejsan!
    Jag såg precis tråden och har växt upp med föräldrar som har rökt sedan jag var 5 år och jag träffade själv en kille som rökte i åtta år. Min största lärdom är att folk som röker aldrig får "......." ur vagnen. Det är underbara människor som har massor av känslor och lätt att öppna sig, men det händer inte så mycket mer.

    Om du vill planera en längre framtid och skaffa barn o.s.v. föreslår jag att du försäkrar dig om att du är totalt lycklig med denna människan nu. Gå inte runt och tro att en massa saker kommer att ändra sig, för det gör det troligtvis inte och det är du som blir besviken.

    Jag vet att det är jättesvårt har själv gått igenom en lång svår period med att inse att min mamma inte kommer att ändra sig, för hon har inget behov av det hon har hittat sin lilla "kärlek".

    Hoppas inte att jag låter allt för bitter.....  ;0)

  • Husett
    Han kanske inte har hunnit reda upp sitt liv på 2 veckor men är på god väg tror jag. Han tog amfetamin för 12 dagar sen och flyttade för 5 dagar sen och började då jobba direkt. Tror inte att han tagit amfetamin på dessa 6 månader utan nu blev det för att han hade det så jobbigt.
    Men som sagt, jag är grön...å kanske lättlurad, vet ej.
    Men jag måste tro på honom, kan inte dömma honom när han försöker.
    Varför skulle han inte klara det?
    Nu är han inte med kompisar som röker på hela tiden heller. (tidigare så rökte dom dagligen, lite och göra)
    Då går det bra säger han. Nu jobbar han bara och försöker spara pengar.
    Men ni tycker inte att jag ska finnas där och försöka stötta honom, han försöker ju verkligen nu.
    Han är världens finaste kille, vill verkligen att han ska lyckas.

    Han håller på att kolla in dej och hur högt du är villig att hoppa hur mycket du ställer upp. Sorry att behöva vara hård men du visar upp dom klassiska fällorna som mamma och det dårliga samvetet, han har ingen nytta av hjälp han måste klara detta själv det är hans resa inte din att dela med honnom!!!
Svar på tråden Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..