• Anonym (undra­r)
    Äldre 19 Dec 13:28
    64160 visningar
    1035 svar
    1035
    64160

    Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..

    Har träffat en kille som är helt underbar förutom att han röker hasch dagligen och har gjort det i några år.
    Han har haft uppehåll någon kort period men har börjat om att "röka" igen, när det har varit lite att göra. Alla hans kompisar "röker" så det är svårt för honom.
    Han säger nu att han ska sluta att han vill ha ett "normalt liv"

    Någon som vet, hur påverkar haschrökning en person och när man brukat det länge, flera år?

    Ändras man som person?

    Hur farligt är det att röka hasch varje dag?

    Någon som vet?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-02-26 00:42:24:
    Vi har fortfarande kontakt, men jag kan inte släppa honom trots att han tar så mycket energi av mej. Jag har honom i mina tankar dygnet runt. Det händer en massa saker runt honom, han röker fortfarande fast mindre. Jag är orolig rädd att något ska hända honom.

  • Svar på tråden Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..
  • Gumlan
    Äldre 10 Jan 18:25

    "Men tror ni det blir svårare att släppa honom eller ta avstånd från honom när vi har träffats."

    ja har du såhär svårt att ta avstånd från honom innan ni ens träffats så blir det väl ganska säkert  ändo värre efter ni träffats... om han inte gör bort sig reält, men dom brukar vara ganska bra på att inte göra det i början.

    "och han kommer inte vara påtänd när han är hos mej, det har han lovat mej."

    men snälla lilla vän!!! knarkare ljuger! Där kan man verkligen dra en hel grupp människor över samma kam, för det är precis som om dte vore en biverkning av droger = man ljuger! Du går ju redan på allt han säger... jag hade förstått om du skrev "jag hoppas inte han kommer vara påtänd för han har lovat att inte vara det" men nu tror du honom rakt av, jag fattar det inte! Mitt ex lovade sååå mycket varje dag och sällan höll han något... visst alla är inte likadana, men snälla tro inte allt han säger till dig! jag känner såå många knarkare och har känt under mitt liv, gemensamt för alla är alla lögner! och visst tror man dom ofta, när dom tittar på en med sina hundögon och looooovar saker dyrt och heligt, men man MÅSTE se förbi allt det där gulliga och vara realistisk!

    " GUMLAN:
    Du verkar ha en stor erfarenhet och jag läser det du skriver och tar till mej."

    TACK!! Det gör mig glad! För jag har lagt ner mycket tid på den här tråden och det vore riktigt jobbigt om du itne tog åt dig av det jag säger

    "Har pratat med honom så himla mkt och han har inte och aldrig visat några tecken på våldsamhet eller så."

    mitt ex visade aldrig tecken på våldsamhet heller i telefonen och i verkligheten var han super snäll, inte alls våldsamt lagd, men så fick han snedtänningar ibland eller abstinensryck och då var det som en helt annan person. det är ju såå olika från person till person, jag märkte inte denna sidan hos mitt ex förrens vi varit ihop i flera månader.

  • Gumlan
    Äldre 10 Jan 18:48

    "Tänk på en till sak om han kommer, att han kommer vilja gå själv till affären för han behöver "frisk luft" eller att du får gå själv till affären för han orkar inte just då. Eller andra ursäkter för att försvinna tio minuter. Då kan du gissa vad han gör."

    precis... och det kan gå snabbare än så. jag kom på mitt ex med att röka när han gick på toa hos mig! han öppnade fönstret och rökte lite snabbt ut genom det.

    "Han kanske börjar röka på mer om jag säger att vi inte kan ses med."

    du kan itne styra hans rökande åt något av hållen, börjar han röka mer beror det inte på dig, börjar han minska ner sitt rökande beror det itne helelr på dig. en knarkare röker för SIN skull inte för någon annans...

    "Och om vi ska ses när han slutat, hur länge måste jag vänta då???
    Hur lång tid ska han vara drogfri innan vi kan ses???"

    ledsen men jag tror verkligen itne denna killen kommer att sluta. dom få jag känner som faktiskt har slutat har gjort det pga något stooort brinnande intresse som dom bytt ut drogen mot, något dom hittar att göra som dom verkligen, verkligen trivs med och detta kan ALDRIG vara en annan person! Sålänge dom itne har något brinnande intresse i livet för något som inte alls går ihop med rökan så tror jag verkligen itne det går sluta.

    "Men det här är första gången han träffar en tjej (jag) som han har kontakt med och har kunnat prata med och som han har kunnat öppna sej för, därav vill han inte chabbla bort detta heller."

    detta är något han säger till dig ja!! detta är en standard kommentar hos knarkare, oj vad jag hört detta många ggr! genom åren har det varit en del knarkare som kärat ner sig i mig, men efter historien med mitt ex så har jag ju aldrig gått på sådana saker igen. En kille kom upp och friade till mig, sa att jag var som en ängel som kommit ner för att rädda honom, att han aldrig känt så tidigare, att jag var den enda som betytt något för mig och han kunde prata med mig om allt o bla bla bla... han avslutade detta med att säga att han skulle hoppa ut genom fönstret om jag sa nej till hans frieri. Jag tittade på honom och sa "men gör det då, hoppa, snälla, för jag kommer aldrig gifta mig med dig" han sprang lipande ut, knarkade hysteriekt i en vecka typ sedan blev han kär i någon annan som han sa typ samma saker till...

    "Han har inte haft någon tjej tidigare, men saknar en tjej med, och med en tjej så behöver han inte sin last har han sagt"

    dom säger det... få tror dom!

    "Jag har tagit åt mej av det ni skrivit och jag vill inte bli indragen i något, speciellt inte när jag har barn. "

    DET låter bra!! Ett barn ska itne behöva bli indragen i sådant. hade du varit själv så visst, då hade du ju iallafall blivit en erfarenhet rikare av att börja umgås med honom, du hade förmodligen klarat dig med ett krossat hjärta, tappad tilltro, kraftig ångerst och en och annan smäll kanske, men som vuxen kan man väl ta sådant, ett barn ska dock inte behöva uppleva det!!

  • Anonym (Dra)
    Äldre 10 Jan 19:21

     BRA att du inte ska träffa honom, att du sätter dig och dina barn i första hand.
    Hoppas du inte skriver så för att du skäms över att du tänker träffa honom fast folk har skrivit sina erfarenheter till dig.

  • Anonym
    Äldre 11 Jan 01:40

    Hej TS, det var jag som tidigare berättade om mina erfarenheter av att sluta röka cannabis.
    Lyssna inte på vad alla här säger. Om dom har haft nåt ex som rökt hasch och spöat dom så beror det på annat än rökandet.
    Samma sak med folk som tror att dom är Jesus, dom hade garanterat haft psykproblem även utan droger.
    En sak ska du veta, våldsam är det sista man blir av att röka gräs.
    Trött och seg...ja, men inte våldsam.
    Det kan vara svårt att byta livsstil och sluta röka, men varken jag eller någon jag känner har fått fysisk abstinens av att sluta.
    Det enda jag känt, och fortfarande känner ibland, är att jag saknar att lyssna på musik och kolla på film när man är stenad eftersom det blir så mycket bättre då.
    Om du gillar honom och han verkar vara en bra kille så ge honom en chans. Om han inte klarar att lägga av och det stör dig så kan du väl dumpa honom då i så fall? Jag lovar dig att han inte kommer att misshandla dig eller ditt barn i alla fall.
    Eller,.. jag känner ju inte honom men om han gör det så är det inte pga cannabis i alla fall...

  • B i t c h
    Äldre 11 Jan 01:41

    ähh tycker inte du ska bry dig så mkt, de e upp till dig,, jag röker sj ibland o ser absolut inte något fel i det, men de e ju upp till varoen.....


    Jag är inte som du...... VIlken tur för dig.. eller otur ... välj själva =)
  • Gibies­mamma
    Äldre 11 Jan 09:04

    jaha... på grund av puckon som inte verkar veta vad de talar om så e vi tillbaks på ruta ett...
    antar att TS nu kommer skriva "åh, vad skönt, nu känner jag mig lugn att träffa killen. Ni säger ju att det inte är något fel att ha ett destruktivt beteende. Nu kan jag lugnt dra in mej själv och mitt barn i hans liv!"
    Tack Bitch o Anonym, ni verkar verkligen ha hängt med i tråden. kanske missat att den här killen har ett beroende som han ljuger om och att bruden inte är speciellt stark.

    Bitch: Vi talar inte om att röka nån gång och faran med det, utan om hon ska träffa den här killen som hon inte vet något om.

    Anonym: om det nu är så himla bra, varför slutade du??

  • Anonym (lilla jag)
    Äldre 11 Jan 09:07

    Precis min tanke när jag såg dom sista inläggen.

  • Anonym (lilla jag)
    Äldre 11 Jan 09:09

    Gibiesmamma var det som jag höll med!

  • Gumlan
    Äldre 11 Jan 09:12

    jag ger fan upp det här... för det kommer ju alltid någon knarkskadad eller någon som testat nån gång utan problem och därför tror att alla kan röka hur mycket som helst utan att det händer något... *SUCK*

  • Anonym (misst­ag)
    Äldre 11 Jan 09:42

    Du menar väl inte att du ska låta en helt främmande människa, dessutom en människa som drogar bo i ditt hem i drygt en vecka???? Ni har aldrig träffats, du har INGEN aning om vad han är för typ - när han rökt på eller när han försöker låta bli.

    Klart han säger att han inte har någon abstinens, skulle han säga det så förstår ju till och med han att du inte vill träffa honom.. Du måste se det från fler håll.. Snälla, var inte så blind. Du kommer ångra dig sen..

Svar på tråden Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..