• Anonym (undrar)

    Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..

    Har träffat en kille som är helt underbar förutom att han röker hasch dagligen och har gjort det i några år.
    Han har haft uppehåll någon kort period men har börjat om att "röka" igen, när det har varit lite att göra. Alla hans kompisar "röker" så det är svårt för honom.
    Han säger nu att han ska sluta att han vill ha ett "normalt liv"

    Någon som vet, hur påverkar haschrökning en person och när man brukat det länge, flera år?

    Ändras man som person?

    Hur farligt är det att röka hasch varje dag?

    Någon som vet?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-02-26 00:42:24:
    Vi har fortfarande kontakt, men jag kan inte släppa honom trots att han tar så mycket energi av mej. Jag har honom i mina tankar dygnet runt. Det händer en massa saker runt honom, han röker fortfarande fast mindre. Jag är orolig rädd att något ska hända honom.

  • Svar på tråden Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..
  • B i t c h

    ja o sen e det så, är inteTS så vuxen o kan ta sina beslut sj så e de upp till henne ju, röka hasch hahahahahahhaha de e fan inget mot att kröka, de e bara för samhället har bestämt att hasch ÄR knark, men snälla för faan

    *tänder en holk o snöar in på Fl:s smarthuve*


    Jag är inte som du...... VIlken tur för dig.. eller otur ... välj själva =)
  • Gibiesmamma

    vad ni nu som kommer och inte har vait med i diskutionen från början verkar missförstå, är om den här tjejen ska ta in en missbrukare i sitt liv. Vi anser eftersom hon verkar vara helt oerfaren av missbrukare/brukare att hon har en väldigt naiv syn på killen. Allt han säger går hon på och tar inte till sej av det vi skriver.
    Vi säger ingenting om hurvida röka är ok eller inte, utan bara att hon ska akta sig... Vi talar av egen erfarenhet, och sitter inte bara och sprider massa skräckpropaganda om cannabis.

    Läs hela tråden så ser ni att hon inte har en sund syn på killen...

  • Gumlan

    " nä men de jag menar e att sluta göra så jävla stor grej av det hela.. att röka en holk e samma som att ta en glas rött"

    i DIN värld kanske det är såhär... men då har du inte varit med om mycket, så SLUTA tro att det är såhär för alla!! elelr ja du får tro precis vad du vill, men sluta påstå att det är såhär det är! Vi är desto mer folk i tråden med mycket erfarenhet som kan säga att det hör till absolut undantag att inte reagera mer på en joint än på ett glas rödvin!


    Anonym (hmm) skrev 2007-01-11 14:36:28 följande:
    kan inte alla som skriver här förstå att trots att man inte skriver "tycker jag, enligt min åsikt, enligt mina erfarenheter m.m." hela tiden, så skriver man ju enligt ens eget, så svårt kan det väl inte vara. här skriver man ju åsikter, och inte skriver man grannens åsikter väl?
    om någon skriver "såhär är det!" kan man självklart inte fatta att den menar enligt dens åsikter... utan folk som inte vet bättre tror ju att det ÄR så, att det är fakta...
    IlsaBlackWidow skrev 2007-01-11 15:50:19 följande:
    Suck, synd att man inte kan porta knarkare i förnekelsestadiet utan självinsikt, i trådar där en vilsen själ behöver STÖD!!!
    TACK!!! Detta börjar bli sååå frustrerande. om folk vill knarka, ja men gör det då!! men kom inte och påstå massa skit som itne stämmer så vilsna människor som itne är insatta kan ryka dit på det!!!
    B i t c h skrev 2007-01-11 16:10:49 följande:
    ja o sen e det så, är inteTS så vuxen o kan ta sina beslut sj så e de upp till henne ju, röka hasch hahahahahahhaha de e fan inget mot att kröka, de e bara för samhället har bestämt att hasch ÄR knark, men snälla för faan*tänder en holk o snöar in på Fl:s smarthuve*Jag är inte som du...... VIlken tur för dig.. eller otur ... välj själva =)
    är det därför du beteer dig som 14 år fast du är närmre 30??? Jag var också som dig när jag var 14, omogen och utan större erfarenhet...
  • B i t c h

    Men hjärtat bara för att DU/NI inte tycker hasch e OK, så innebär de ju inte att jag skulle röka mindre.. eller huuur, o jag ser hasch på mitt sätt o du/ ni på ert sätt,, bra fine puss o kram som dom hade sagt på lunarstorm


    Jag är inte som du...... VIlken tur för dig.. eller otur ... välj själva =)
  • Anonym (erfaren)

    Min nuvarande sambo rökte hasch varje dag när jag träffade honom.
    Det hade han gjort i några år... MEN jag ställde ett ultimatum: Han fick inte röka i min närhet.
    Det respekterade han och slutade genast.
    Men eftersom vi var nykära så var det ju mig han umgicks med. Rökte högst på en gång, hos en kompis,  innan han lade ner det helt.

    Jag var värd mer än något sketet hasch.

    Det här är nu två år sedan och han har inte rört något mer.
    Även om hans kompisar gör det, så tycker han att han har själv förändrats till det bättre.
    Och tycker att hans kompisar ligger "efter" honom. För enligt honom "förslappas" man när man röker på varje dag...

    Så jag tycker verkligen att TS ska ställa krav!!

  • Gumlan
    B i t c h skrev 2007-01-11 17:25:05 följande:
    Men hjärtat bara för att DU/NI inte tycker hasch e OK, så innebär de ju inte att jag skulle röka mindre.. eller huuur, o jag ser hasch på mitt sätt o du/ ni på ert sätt,, bra fine puss o kram som dom hade sagt på lunarstorm Jag är inte som du...... VIlken tur för dig.. eller otur ... välj själva =)
    nä det förväntar jag mig inte... och hade det inte stått i din press att du har barn så hade jag inte kunnat bry mig mindre faktiskt... nu gör det ju ont i mig att barn ska behöva växa upp så, men hade det inte varit för dom hade du gärna fått knarka sönder din hjärna för min del... jo jag antar att du hänger på lunarstorm med... det passar dig
  • IlsaBlackWidow

    JAH innan - Nej det var inte dig jag syftade på.
    Jag dömer inte folks åsikter men att de sitter här och vilseleder en kvinna med barn som behöver stöd.

    Bitch - TS behövde råd, inte någon som påstår att det missbruksbeteende, mannen hon pratar om tydligt uppvisar, är ofarligt för henne och i synnerhet hennes barn!
    Knarka och sup hur mycket man vill men passa sig fan för att dra i barn i missbruksförhållanden.
    Uppenbarligen är inte TS erfaren i ämnet och låter sig lätt luras av fagra ord och så puttar vissa henne här över kanten.

    Att ta ett glas rött för en alkoholist är ödesdigert precis som en holk är för haschmissbrukaren.

    "Men hjärtat bara för att DU/NI inte tycker hasch e OK, så innebär de ju inte att jag skulle röka mindre.. eller huuur, o jag ser hasch på mitt sätt o du/ ni på ert sätt,, bra fine puss o kram som dom hade sagt på lunarstorm "

    Du får ju punda hur mycket du vill men i den här tråden så avhandlas hur en kvinna med barn ska klara av att stå emot att dras in i ett missbruksförhållande.
    Du kanske borde stannat på Lunarstorm.

  • Gumlan

    "Du får ju punda hur mycket du vill men i den här tråden så avhandlas hur en kvinna med barn ska klara av att stå emot att dras in i ett missbruksförhållande."

    det tragiska är att "bitch" verkar ha barn får hoppas att hon ljuger o bara är här för att provocera...

    "Du kanske borde stannat på Lunarstorm."

    kunde itne sagt de bättre själv

  • Anonym (Dra)

    Fast att diskutera med Bitch och JAH innan är ju som att diskutera med min brors kompisar. De har stannat i tidiga tonåren och har inget vettigt att komma med. De lever i en annan värld där de inte kan förstå vad vi menar. Så de är ingen ide.

    Skulle någon av er orka umgås med dem dagligen eller anställa dem i eran firma?! Förmodligen inte och det säger väl allt.
    Själv tycker jag det är alldeles ypperligt att de klev in i tråden med sina resonemang så TS får se hur de fungerar
    Undrar om de är en såndan människa som hon vill leva med?

  • Anonym (Dra)

    JAH innan: du jämför att dricka alkohol med att röka.
    Nej inget av de kanske är farligt om du gör de ibland, men de är det inte frågan om här. Killen röker dagligen.
    Allt kan brukas eller missbrukas och i de här fallet missbrukas de så jag tycker de är en svag jämförelse.

Svar på tråden Träffat en som röker hasch, behöver råd!!!! LÄS..