Inlägg från: Anonym (Mumriken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mumriken)

    operera stora/långa blygdläppar??

    Jag var hos gyn för ca 3 år sedan. Fick en remiss och han höll med om mina inre blygdläppar är rätt stora. Gick aldrig på tiden jag blev kallad till efter remissen. Hoppades bara acceptera detta och inte ta några onödiga risker. Men jag kommer inte över att jag tycker det är obekvämt och rätt fult att dom syns ordentligt när jag har bikini på mig. Naken ser det ut som två köttslamsor som hänger utanför. 

    Gick till en annan gyn igen som jag hört så himla mkt bra om. Oj vad hon var spydig fy fan. Jag är 36 år och hon babblade om "dagens mode" och det fattades 1 cm för deras remiss. Hon sa också om jag inte rakar mig så kommer jag inte se blygdläpparna lika väl. Iskall människa. Hon lyssnade inte alls på mina fysiska problem. Ja jag är blond med halvstora tuttar. Kan gjort att hon dömde mig direkt. Men hallå alla har inte sillisar som är blonda med byst. Nu vet jag inte om det var så men jag kände att hon behandlade mig som en 20-årig bimbo. 

    Sedan pratade hon också om alla komplikationer och att jag skulle känna mig kal etc etc. TIll sist sa hon, vänd dig till en privat klinik och betala själv. 

    Det gäller verkligen att välja rätt gynekolog när man ligger med musslan i vädret och blir förnedrad.  

Svar på tråden operera stora/långa blygdläppar??