• TellaS
    Äldre 10 Jan 10:41
    5644 visningar
    20 svar
    20
    5644

    Hund och lädersoffa??

    ha inte hunden i soffan alls :S

  • TellaS
    Äldre 10 Jan 13:23
    #7

    men varför ska hunden vara i soffan??

  • TellaS
    Äldre 10 Jan 13:40
    #9

    vi gillrar fällor när hon va i den åldern då hon tyckte att hon själv fick bestämma vart hon skulle ligga. Tycker det känns så grisigt att ha hund i soffan eller i sängen...

  • TellaS
    Äldre 10 Jan 14:38
    #12

    varför är det fel att tycka det? jag tycker inte att det är speciellt trevligt att ha min hund i soffan efter att varit ute med hon, skitiga tassar och dreggel överallt. Dessutom så har dte med rang i flocken att gör aockså, iallfall med en ras som vi har (rottweiler) så kan hon inte få göra samma saker som oss eftersom hon är dominant i personligheten. En annan sak som jag tror andra glömmer är att en hund är ändå en HUND inte en bebis eller en människa. Så j, jag tycker att det är grisigt att ha en hund i soffan (om nu inte hunden är av en liten typ som ex: chihuahua)

  • TellaS
    Äldre 10 Jan 14:48
    #14

    så jag får inte ha en åsikt?

  • TellaS
    Äldre 10 Jan 14:48
    #15

    välj ett ord som passar damen då! grisigt, lortigt, ett-snabbt-sätt-att-förstöra-möblerna-på, whatever..

  • TellaS
    Äldre 16 Jan 13:24
    #20

    bara för att jag inte tillåter min hund ligga i soffan betyder inte det att jag bryr mig mindre om henne eller att hon ska vara ngn "prydnad".

    Jag väljer att inte ha min hund i varken soffan eller sängen är
    1: JAG tycker att det är ohygieniskt då en hund är rätt skitig av sig, trots att de är torra i päslen (vi har tygsoffa, ingen lust att tvätta den för jämnan)
    2: När jag ska lämna min hund tilla ndra att vara hundvakt så vill jag kunna lita på att honm inte hoppar upp i andras soffor eftersom ALLA inte tycker det e speciellt trevligt Därför har vi valt att vara konsekventa med detta då en hund inte kan skilja på "den soffan går bra att ligga i, men inte den där"
    3: Hon är en rottweiler och tar grymt mkt plats. Ska jag ligga i soffan me min sambo så räcker det att trängas med honom

    Men alla gör som man vill, vill ni ha era djur i soffan, gör så! Jag bryr mig inte, jag hade bara min åsikt.

Svar på tråden Hund och lädersoffa??