Inlägg från: smilla 1 |Visa alla inlägg
  • smilla 1

    Gravid med hjälp av akupunktur

    går på akupunktur och har gjort sedan mitt missfall i somras, håller nu på med IVF och hoppas att det kan hjälpa till! min akupunktör sa att de sett att resultaten förbättras om båda går på akupunkturen så i går var både jag och min älskling. det var hans första gång och han kommer inte att hinna mer än tre gånger innan ÄP. men det är bättre än inget..

  • smilla 1

    mignonne: gjorde du akupunktur dagen för ÄP?? jag har gått hela hösten och när jag började med IVF behandlingen övergick hon till ett särskilt nål schema.. dagen för ÄP inga nålar däremot dagen för ET ska jag va där både innan och efter!
    kostnad: 320:- /gång. småstad i småland.

  • smilla 1

    mirva: jag har oxå dålig kvalite på äggen... men min akupunktör menar att det bla är balansen i kroppen som gör det.. om HELA kroppen samarbetar finns en stor chans att kvaliten blir bättre.
    Akupunktur är ingen mirakel grej,,, det är väl viktigt att komma ihåg, men den kan heller inte göra nån "skada" det kan inte bli sämre kvalite... för att ni provar!! när jag pratar akupunktur pratar jag om den Kinesiska!!! det finns andra metoder oxå bla thailänsk... om den vet jag inget!
    Lycka till!!

  • smilla 1

    Mirva: nä inte de gamla! men det bildas ju nya... ja ja , det är i alla fall den info som jag fått och att akupunkturen i alla fall inte kan göra chanserna att bli gravid sämre...

  • smilla 1

    ser att jag uttryckte mej slarvit ursäkta, men alla de ägg som du har med dej från fördseln är ju inte färdigutvecklade redan då utan utvecklas med tiden, eller?? och det var de jag menade med nya. och då kan akupunkturen i alla fall inte göra det sämre! så till alla som vill prova.... gör det!

  • smilla 1

    det må va hänt! å´jag hoppas för er skull att det går vägen!
    Lycka till!!

  • smilla 1

    Mjusc: Grattis!!! härligt att höra,
    har i veckan slutfört en IVFbehandling, å´förra gången hade jag 21 ägg, alla befruktade,n bara ett delade sig bra. denna gången då jag gått på akupunktur hela hösten var det 15 ägg å alla befruktades 6 st har delat sig jättebra så nu är 1 återinsatt och 5 är i frysen!! så visst har nålarna stor betydelse för balans och hela kroppen.

  • smilla 1
    Grattis!!!!  (snart mamma40)   härligt att höra när det fungerar!!! 
Svar på tråden Gravid med hjälp av akupunktur