• MissMupp

    Gravid med hjälp av akupunktur

    Någon som blivit det? Har varit på min första behandling. Är lite nyfiken på hur er behandling gick till, när i menscykeln behandlades ni och vad gav det för resultat. Jag fick min mens tidigare än vanligt. Var på akupunktur i torsdags o fick mensen i lördags (2 dagar efter)jag skulle ha den på månd. eller tisd. den brukar annars vara väldigt punklig.

  • Svar på tråden Gravid med hjälp av akupunktur
  • Mignonne

    känner igen prisbilden. Har gått i Malmö. 480 kr och dagen för äp med längre session 800. Vi får se om det funkar, ruvar just nu, men tycker mig känna mensvärk.

  • smilla 1

    mignonne: gjorde du akupunktur dagen för ÄP?? jag har gått hela hösten och när jag började med IVF behandlingen övergick hon till ett särskilt nål schema.. dagen för ÄP inga nålar däremot dagen för ET ska jag va där både innan och efter!
    kostnad: 320:- /gång. småstad i småland.

  • Mirva

    Hur går det att veta att det är just akupunkturen som hjälpt till att bli gravid? Det kan ju lika gärna vara så att guldägget kommit ändå, även utan akupunktur! För är vi över 40 år och äggen inte är bra, så hjälper ingen akupunktur i världen.

  • smilla 1

    mirva: jag har oxå dålig kvalite på äggen... men min akupunktör menar att det bla är balansen i kroppen som gör det.. om HELA kroppen samarbetar finns en stor chans att kvaliten blir bättre.
    Akupunktur är ingen mirakel grej,,, det är väl viktigt att komma ihåg, men den kan heller inte göra nån "skada" det kan inte bli sämre kvalite... för att ni provar!! när jag pratar akupunktur pratar jag om den Kinesiska!!! det finns andra metoder oxå bla thailänsk... om den vet jag inget!
    Lycka till!!

  • Eva Lotta

    jag går hos en akupunktör nu, det är jättedyrt men det känns bra! jag hoppas att jag får en liten efterlängtad sladdis...
    vill ha pergotime!!!!!

  • Mirva

    kanske: äggen KAN inte bli bättre om de blivit sämre! Ingen akupunktur i världen kan göra dåliga ägg bättre.

  • smilla 1

    Mirva: nä inte de gamla! men det bildas ju nya... ja ja , det är i alla fall den info som jag fått och att akupunkturen i alla fall inte kan göra chanserna att bli gravid sämre...

  • Mirva

    kanske: Det bildas inga nya ägg! De ägg som du har, de har du med dig från födseln. Det är därför det är så mycket svårare för oss över 40 att bli gravida då äggen är mer än 40 år gamla. I Storbrittanien diskuteras att unga kvinnor borde få möjlighet att frysa ner sina ägg så att de har bättre möjlighet att bli gravida när de är äldre.

  • smilla 1

    ser att jag uttryckte mej slarvit ursäkta, men alla de ägg som du har med dej från fördseln är ju inte färdigutvecklade redan då utan utvecklas med tiden, eller?? och det var de jag menade med nya. och då kan akupunkturen i alla fall inte göra det sämre! så till alla som vill prova.... gör det!

Svar på tråden Gravid med hjälp av akupunktur