• Bibob

    Barn födda i nov 06 !!!

    Här är en tråd för oss som fick barn i nov 06. MIn son är född den 4nov. Tanken är att man kan bolla med ideér och funderinga över våra guldklimpars utveckling , rutiner osv...=)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-02-22 13:25:51:
    Ps. Vad kul att det är så många som har barn födda i november och att så många hänger på tråden =)

  • Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!
  • mexisis
    islandgirl skrev 2007-05-04 23:12:13 följande:
    åh vilka söta småttingar!Kalle pratar som det gällde livet. spottar och fräser med sitt nya favvoljud, pruttfräsen och morrandet.Han gillar fortfarande inte att ligga på mage, men det går bättre o bättre. Han rullar runt lite och han drar upp knäna men kryper det gör han inte.
    pruttfräsen är devins favvoljud med, det och grymt-fnysandet. sen pratar han som bara den i de högsta toner som finns, ibland låter det som om han kommit i målbrottet

    har du testat nakefisandet? fr.o.m. igår när jag provade det så gillar han helt plötsligt att ligga på mage spegeln jag köpte och hängde i gymet var bara skoj i 3 dar.
    världens vigaste man kröp in i arslet och försvann
  • mexisis

    tänkte låta bli att lägga in en bild men kan inte hålla mig när jag ser era små sötnosar slänger in ett på min plutt med. tycker själv att det är skoj att se era men orkar inte sitta och kolla alla era gallerier så ofta efter uppdateringar. kikar in lite här och var ibland när jag har några minuter över 

    vi tänkte börja ge devin välling nu. är det nån som börjat med det? vilken sort kör ni isf och hur funkar det? håller de sig mätta längre? är det nåt man ska tänka på förutom att köpa napp med större hål? vi har mam flaskor med anatomisk napp, finns det nappar till dem eller måste vi köpa helt nya flaskor?

    vi har iofs två rsb flaskor som vi knappt använt för devin gillar mest anatomiska nappar, men det kanske finns att köpa det till dem med. fast mam är ju så bra med den där gummiplattan och lufthålen.... hmm.... Fundersam 


    världens vigaste man kröp in i arslet och försvann
  • Carro

    Hej på er!
    Tror att jag skrivit här för läääänge sen, men presenterar oss på nytt;
    Själv heter jag Caroline, är 27 år och vi bor utanför Lund..

    Jag och maken fick vårt första väldigt efterlängtade barn (vi blev gravida på första ivf-försöket) den 16/11
    Det blev en liten kille som heter Sam..
    Liten kan man lugnt säga att han var, 1940 gram och 45 cm lång

    Han kom en månad förtidigt samt fick diagnosen SGA, han var liten för veckan han föddes i..

    Ser att ni pratar om att ligga på mage..
    Sam avskyr att göra det, han blir sååå förbannad..
    Sitta går bra med en kudde bakom ryggen, annars ramlar han som ett gammalt fyllo Glad

    Stå älskar han och står tom själv med stöd av soffan..
    Slänger in 2 foton där han står och så får ni se hur han ser ut Glad 

  • TheCoopers

    ÅÅh vilka SÖTNÖTTER ni har

    Underbara underbara bebisar ... Så kul att se ! De är så stora nu .... WOW tiden går fort ...
    Nästan för fort ...

    Jag önskar Adele kunde prata mer som era små ... Bortsett från hennes pruttljud är hon rätt tyst nu faktiskt - hon pratade mer för några veckor sedan .


    Mexisis :

    Tack tack :) Du vet att jag tycker att Devin är en snygging - Häftig keps förresten


    Inspector Gadget is King
  • TheCoopers
    Mexisis :

    Angående välling ... Jag har börjat lite smått , ger ett par skedar per dag så att hon vänjer sig eller så hennes mage vänjer sig . Läste någonstans att man ska introducera det långsamt precis som med smakisarna .
    Än så länge är det inget hit dock Hon spottar och fräser .

    En del barn sover längre på välling andra inte ... som med allt

    Vi har också MAM flaskor .. Älskar dem så smidiga att diska ur ... köpte en napp till den som har som ett kryss i stället för ett hål .
    Inspector Gadget is King
  • mexisis
    Carro skrev 2007-05-05 02:11:17 följande:
    Hej på er!Tror att jag skrivit här för läääänge sen, men presenterar oss på nytt;Själv heter jag Caroline, är 27 år och vi bor utanför Lund..Jag och maken fick vårt första väldigt efterlängtade barn (vi blev gravida på första ivf-försöket) den 16/11Det blev en liten kille som heter Sam..Liten kan man lugnt säga att han var, 1940 gram och 45 cm långHan kom en månad förtidigt samt fick diagnosen SGA, han var liten för veckan han föddes i..Ser att ni pratar om att ligga på mage..Sam avskyr att göra det, han blir sååå förbannad..Sitta går bra med en kudde bakom ryggen, annars ramlar han som ett gammalt fyllo Stå älskar han och står tom själv med stöd av soffan..Slänger in 2 foton där han står och så får ni se hur han ser ut  
    hej, va söt han är
    vad är sga? devin föddes nästan en månad för tidigt med men var lite större, 2540 g och 47 cm. är det som du skrev att han var mindre än han skulle för "sin ålder"?
    världens vigaste man kröp in i arslet och försvann
  • mexisis
    TheCoopers skrev 2007-05-05 09:12:11 följande:
    Mexisis :Angående välling ... Jag har börjat lite smått , ger ett par skedar per dag så att hon vänjer sig eller så hennes mage vänjer sig . Läste någonstans att man ska introducera det långsamt precis som med smakisarna .Än så länge är det inget hit dock Hon spottar och fräser .En del barn sover längre på välling andra inte ... som med allt Vi har också MAM flaskor .. Älskar dem så smidiga att diska ur ... köpte en napp till den som har som ett kryss i stället för ett hål .
    ok, tur du sa det där om att introducera långsamt för det har jag aldrig hört. trodde det bara var att byta, trög som jag är nu för tiden. va bra att det finns nappar till mam flaskorna för jag tycker de är så bra, och devin gillar deras sugnappar bäst.

    ja visst är han en snygging hihi gubbkepan har jag köpt på kapp ahl, tycker han ser så cool ut i den
    världens vigaste man kröp in i arslet och försvann
  • islandgirl

    det är så kul att se bebbarna, helt otroligt hur söta de kan vara! Kalle har också en likadan kepa som Devin, fast med sina stora kinder ser han ut som en gammal farbror. Men världens sötaste lilla farbror. Dock börjar den bli för liten nu.

    Mexisis: japp i dag låg Kalle nakenfis igen. Skitförbannad. Jag låter honom alltid ligga kvar o vara arg, vill att han skall se att han faktiskt kan mer än han tror. Givetvis tar jag upp honom om han fortsätter vara arg...vilket han alltid gör... Sedan lade jag ner honom igen och vips då gick det bättre. Men det är fortfarande ingen favoritpose

  • Tussetösen



    Hemma igen..
    här e jag och theo... jag ammar honom utanför Louvren...
    det va jättemysigt i Paris....
    Han har börjat med ett nytt ljud... han smackar med tungan mot gummen... ni vet vad jag menar va...?!? och blir överlycklig om man härmar honom...

    Carro: va coolt, att han redan står... så sött...


    så jättesöta våra barn e..  


    fler barn som inte fått tänder eller..? eller e det bara vi kvar...

    här e han på sängen på hotellet... vi har precis varit ute i ösregn...

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!