Inlägg från: Bibob |Visa alla inlägg
  • Bibob

    Barn födda i nov 06 !!!

    Jag tror man måste göra det som passar sin egna familj, det känns som att bvc syrrorna blandar in sina egna åsikter mkt, dom flesta är i stort sett inte ens barnmosrskor..

  • Bibob
    mexisis skrev 2007-05-03 20:20:17 följande:
    hahaha vi vet inte om devin tror att han säger pappa hihi. han säger alltid "omba" när han tittar på pappa, aldrig till mig. har aldrig hört honom säga omba en enda gång på dagtid. när pappa kommer hem från jobbet säger jag alltid "woho nu kommer pappa hem", och då säger devin omba flera gånger hahaha jag vet att han är alldeles för liten för att kunna säga nåt, men det är ju ett himla roligt sammanträffande så vi låtsas att han säger pappa
    Vad gulligt!! Det är inte alls för tidigt , min sebbe har sagt mamma och pappa i ngn vecka nu.. började med "mamamammam" papappaa" nu säger han paaaaaapa när han ser pappa, och måste tillägga att han blivit väldigt pappig, han gråter när han går till jobbet helt otröstlig. Står vid dörren i sin gåstol och tittar på den i hopp om att han ska komma tillbaxLedsen Så jag får ta till all min fantasi för att han ska bli glad igen!!
    När pappa kommer hem sen blir han as lycklig=) Lustigt.
    Men han säger inte mamma lika tydligt som pappa!Glad
  • Bibob


    Nu måste jag också lägga in en alledels färsk bild på min Sebastian =)

    Detta är taget precis nu ( Han gillar inte att ha kläder på sig)
    Har världens bästa Ser
  • Bibob

    Hej alla!

    vad kul med alla rörliga bebisar=)
    Var på bvc idag och min Sebastian väger 8250g och är 70 cm lång. Ngn som har på ungerfärlig samma kurva? Eller hur mkt vägde era vid 6mån kollen?

  • Bibob

    Sebastian äter typ allt! Jag har börjat ge honom hemlagad mat, upptäckte hur mkt färgämnen och så det var i burkarna man köper=/
    Idag gjorde jag pannkakor som han smackade i sig med lite blåbärspuré. Kan verkligen rekommendera det.

    FamiljenCooper

  • Bibob

    Novjenny-
    Jag började misstänka det när det inte gick o få bort från saker det fastnat på tex duk, kläder o då har jag provat med allt. men innehållsförteckningen kanske visar lite men jag tyckte det var läskigt. Bättre att göra egen tycker jag i allafall sen kan man ta en burk om man inte hinner.

    AnnCharlotte

    jo men det står i matboken från bvc att det ska vara okej!
    så jag litar på det, dom hade tom skrivit recept osv fast utan salt såklart!

  • Bibob

    NovJenny-
    Man får göra det som känns bäst för sig själv helt enkelt=)

  • Bibob

    NovJenny-
    I mitt tidigare inlägg så var det inte en uppmaning till andra mammor att sluta med burkarna utan jag berättade att jag själv inte ville fortsätta med dom pga av färgämen.Och att det känns bättre att ge hemlagad mat. Jag pratade som sagt var om mig själv. Jag sa även att färgen från den maten vi har använt har varit svår att få bort (då inte morötter utan olika smaker). Kan också bero på att många av dom burkarna innehåller en del nitrit. Vi kommer som jag sa tidigare att använda burkarna när vi ska iväg ngnstans osv. Så jag har inte heller bannlyst dom.

    Hur som haver så lät det som jag for med osanning och så var inte fallet! Jag pratade som sagt var om mig själv och vad vi kommer göra, sen får alla göra det som är bäst för dom=)

  • Bibob

    Stumpan83

    kollade i ditt galleri, vad häftiga tårtor. Vart beställde du dom ifrån? Eller har du sjort dom själv? =)

  • Bibob

    Stumpan83

    Jag förstog det som att det var ofrivilliga nickningar.. en kompis bebis har det och nickar till ofrivilligt pga av det men har ingen aning varför.SÅ det var det första jag tänkte på.
    Svårt att spekulera i egentligen. Kan ju bara vara att han kommit på att han kan göra så=)

  • Bibob

    mexisis
    Här kommer info
    Gå in på www.gothia.nu och sök på namnet så kommer den upp. Det är en liten flicka på framsidan som äter=)

    Carina Trägårdh-Lunneryd, Sylvia Bianconi

    Barnmat - Råd och recept

  • Bibob

    mexisis

    kolla annars om dom inte har den på din bvc??
    Den var billig att köpa såg jag iofs..

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!