• Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Vad tycker du om namnet Melanie ?
  • Fillay

    Yes, det forsto jag Och ja, man har ofta fått høre lignande. Självsagt "biter man i seg" alle fordommer man hører og prøver å la være å tenke slik själv sidan det ofta er ubegrunnet.

  • zazla

    Men Carl och Victoria sänder ju också ut signaler. Det låter ju som en dryga överklassbrats ju. Så varför ska man behöva gå omkring och tänka på vad andra ska tycka för det finns ju alltid ett gäng från en annan samhällsklass som kommer ha åsikter... Hör ni inte hur dumt det låter?

    Deez: Men om du "tänker att Melanies mamma röker, är överviktig och låter Melanie dricka Coca Cola när hon är två" så är det ju pga av fördomsfulla och dömande människor som DU som detta är ett problem. Var lite öppensinnad istället så blir världen en trevligare plats...

    Jo klart man får ha fördomar men det finns ju gränser. Alla namn som går att uttalas på engelska är inte WT

  • deez

    Zazla: "Men Carl och Victoria sänder ju också ut signaler. Det låter ju som en dryga överklassbrats ju. Så varför ska man behöva gå omkring och tänka på vad andra ska tycka för det finns ju alltid ett gäng från en annan samhällsklass som kommer ha åsikter... Hör ni inte hur dumt det låter?

    Deez: Men om du "tänker att Melanies mamma röker, är överviktig och låter Melanie dricka Coca Cola när hon är två" så är det ju pga av fördomsfulla och dömande människor som DU som detta är ett problem. Var lite öppensinnad istället så blir världen en trevligare plats..."

    Du har helt rätt i att jag borde vara mer öppensinnad, arbetar som sagt på det men det är inte så lätt som man skulle kunna tro. Men samma gäller dig: "Men Carl och Victoria sänder ju också ut signaler. Det låter ju som en dryga överklassbrats ju."FundersamDu kanske också borde vara lite mer öppensinnad!

  • Angels with silverwings

    till er som tycker att engelsk-klingande namn är WT: vad tycker ni om namnet jordan? eller jason och jessie för den delen?

  • Tant Green

    Jättefult om man har ett efternamn som låter svenskt, annars är det väl ok.

  • Linda1976
    Angels with silverwings skrev 2007-03-10 22:19:20 följande:
    till er som tycker att engelsk-klingande namn är WT: vad tycker ni om namnet jordan? eller jason och jessie för den delen?
    Ja, sorry... wt! Möjligen Jordan kan funka om man har nån anknytning till namnet.
    Min smak är mycket enkel, jag nöjer mig enbart med det bästa.
  • Lola Jämtland

    Jordan heter väl hon med jättemelonerna? Som gifte sig med Peter André...o hon är definitivt WT för mig!


    //2007-here I come!
Svar på tråden Vad tycker du om namnet Melanie ?