Inlägg från: Fyrklovern |Visa alla inlägg
  • Fyrklovern

    Roliga ord!

    Här tänkte jag att vi kunde dela med oss av roliga ord vi eller någon annan sagt och då menar jag inte sånt som barn vränger till dagligen utan ord som vuxna av någon anledning lyckas få till.

    Jag måste ju då börja med att berätta om min sambo som helt allvarligt sa "SAMMANBAND" när han jobbade som säljare i en affär till en kund som bara tittade storögt på honom... Det skulle ju varit antingen sammband eller sammanhang!

    Dela gärna med er av era roliga/konstiga/förvrängda ord!!

  • Svar på tråden Roliga ord!
  • Fyrklovern

    Tar väl en till då (kommer nog många från mig då min sambo jämt vränger till orden...).

    När sambon hade varit på McDonalds (Mc driven) och fått fel på sin hamburgare så åkte han tillbaka dit när han upptäckte felet och krävde en ny hamburgare som "såret på plåstret".... Min lillebror som satt bredvid tyckte det var en aning pinsamt!

  • Fyrklovern

    När jag, min kusin och min mamma satt och tittade i ett gamalt album så säjer mamma helt plötsligt "det glömmer jag så väl, det minns jag aldrig!", helt allvarligt, hon hade själv inte hört att hon sa helt galet, men både jag och min kusin skratta så tårarna spruta.
    Det skulle naturligtvis vara "det minns jag så väl, det glömmer jag aldrig".

  • Fyrklovern
    smula86 skrev 2007-04-16 22:05:06 följande:
    nyäten är väl ändå ett ord som är ganska vanligt. Jag vet att jag alltid har sagt det, men min kille hade aldrig hört det innan. "bråka inte med mig för jag är nyäten"Min kompis brukar sätta färdig framför ord. Tex. han kom hem precis när jag var färdigstädad, det är nog färdighästat för mig snart, ne det är lugnt jag var färdigsoven.. hehe
    ha ha ha, det där med färdigsoven har jag nog oxå använt ett par gånger!!
  • Fyrklovern
    MammaMu82 skrev 2007-04-17 09:45:08 följande:
    Ha kom på en till sak:En kompis till oss har två barn som heter Basse o Nelly, och en dag skulle jag o dottern åka dit på en liten fika o lekstund.Helt allvarligt säger jag till min oskyldiga femåring att vi ska börja klä på oss så vi kan åka till nessy och Balle.Jösses vad jag garvade åt det, medans Bella tittade på mig o undrade vad som var så kul (hon vet inte vad balle är)Dom har även fått heta nasse och belly... Jaja kärt barn har många namn
    ...balle...Ha ha ha, skrattar så tårarna sprutar!!!
  • Fyrklovern
    Akinna84 skrev 2007-04-21 18:47:07 följande:
    Jag har en förmåga att slänga om ord när jag pratar och den mest pinsamma hädelsen hände när jag va ca.14-15 år och åkte bil med mina föräldrar när vi mötte en volvo kombi och den va fullpackad så föraren fick nästan sitta börjd över ratten och då sa jag högt:Titta vad den där bilen är pullfackad Jag har än idag svårt för att säga fullpackad det blir automatiskt det andra
    Ha ha ha!!!!!!  Skrattande
  • Fyrklovern
    Liante skrev 2007-04-23 00:11:31 följande:
    Häststift och hästmassa är ju en klassiker. Min kompis beställde en TURBOrulle och en fanta EROTISKAfrukter.Skulle såklart vara en tunnbrödrulle och fanta exotiskafrukter.
    Skrattande

    Har en kusin som en gång sa "Tunnrödsbrulle", det skulle naturligtvis oxå vara tunnbrödsrulle!
Svar på tråden Roliga ord!