• Lilla Mumint­rollet
    Äldre 29 Jun 16:18
    1692 visningar
    14 svar
    14
    1692

    6 år en trotsålder?

    Ja du...här hemma har vi en 6½ åring med ett sånt humör!! Ena stunden är allt bra och i nästa sekund är allt dåligt! Det är väl en liten förvarning hur tonåren kommer att bli

  • Lilla Mumint­rollet
    Äldre 4 Jul 10:49
    #12
    tvåbarnsmorsa skrev 2007-06-29 18:17:49 följande:
    Jag hoppas att det blir bättre nu när hon ska börja förskoleklass. Hon vill lära sig allt, jag håller tummarna att hon lugnar sig när hon får mer utmaningar än vad hon fick på dagis. Fast på dagis sa de att hon var lugn och lyssnade på dem, då känner jag som förälder: vad är det jag gör fel!!!!!Hur är era barn på dagis förskoleklass??
    Lugna ner sig!!! Nja, inte vår dotter. Lugn och fin på skolan och ett litet "monster" hemma För henne går det i vågor. I början då hon började skolan var allt lugnt, men sen dög INGA kläder vad vi än tog fram. Tillslut så satte jag fram flera val (2 av varje) av trosor, strumpor, tröjor , byxor mm och då gick det bättre. Sen har det varit lugnt ett bra tag. Nu är hon inne i en period igen. Inget duger...hon har bara FULA kläder. Håret är inte bra...det är sååååååå fult!!! Det gäller att ha tålamod Som tur var så svänger det snabbt...men det är inte lätt att vara drygt 6½ år.

    Sen är det så att barnen ofta sköter sig i skolan men hemma i den trygga miljön då testar man sina gränser...och det är helt naturligt.

    Så, allt är normalt med din dotter.
Svar på tråden 6 år en trotsålder?