• skräckslagen

    Roliga händelser under förlossning del 6

    En fortsätningstråd om roliga händelser under förlossningen. Citerat från första trådstartaren:

    //xxmeyaxx :

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer! //Slutcitat
    De gamla trådarna
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m8704943.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m10749993.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m14175508.html
    familjeliv.se/Forum-2-13/m17239985.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m20443665-42.html

  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del 6
  • KaOl

    hihihi vilken rolig tråd..
    när min förste skulle komma så skulle jag testa lustgas... jag andades och jag andades och jag andades och det gjorde bara ONT!!! hela tiden. efter ett tag vrålar jag åt bm att hon kan behålla den där sk*ten för den funkar ändå inte - då visar det sig att de glömt koppla in slangarna i väggen!!! oops....

  • sunzhine

    När jag födde min andra dotter förra sommarn slog jag ihop benen och satte mig upp o sa; "Nä, älskling nu vill inte jag va med längre, nu åker vi hem!"... Två krystvärkar senare är vår lilla dotter född. Min sambo va lugn hela förlossninge, ända tills jag ville gå hem

  • Cluedo

    Inte för att det är sååå roligt, men under min första förlossning av fyra så var vi inne i rummet och det gjorde ju så förbannat ont.
    Jag bad min sambo(numera man) trycka på knappen....(för att de ska komma in)
    Min man gick bort till dörren och tryckte in knappen, den vita knappen som betyder att ngn personal är inne....
    Konstigt att ingen kom....

    Vid den andra förlossningen var det ngn som sa:
    - Ta i för Kung och fosterland nu. och jag som är finska till hälften svarade mellan krystvärkarna svarade snabbt
    - Jag kan inte ta i för kung oh fosterland,. I Finland har de en president.

    Vid nr 3 bad jag min man öka procenten på lustgasen lite i smyg...
    varav han vred upp den till 30/70.
    Det hjälpte inte alls och det var inte så kosntigt..... han hade vridit upp syrgasen till 70 inte lustgasen....

    Ha de

  • Arne Bus

    Vi kom in till förlossningen vid 12-tiden och blir invisade på ett rum. På rummet står en radio igång, vilket jag tyckte var skönt, för jag brukar ha radion igång hemma. När de hade spelat Lena Ph:s " det gör ont" för femtielfte gången och klockan började närma sig 18 sätter jag mig käpprätt upp i sängen och vrålar " DET TROR VÄL F-N ATT DET GÖR ONT, ÄR HON HELT DUM I HUVUDET ELLER" ( syftade förstås på Lena Ph då)..... Höll på att skrämma slag på både barnmorskan och min man, då jag inte hade sagt många stavelser fram tills detta. En minut senare är min dotter född. Jag var så sur på Lena Ph att jag inte ens tittade på den stora finalen som var på kvällen samma dag. Det var ju därför som de spelade den låten en miljon gånger den dagen!!!!!! När sedan min dotter höll på att bli vägt och mätt spelades den låten förstås igen, varpå barnmorskan ler lite och säger till min man " du höjer volymen lite, denna låten är ju såååå bra" Hon kikade på mig, log och blinkade med ena ögat. Då kunde ju inte jag heller annat än le..... Känner fortfarande värkarna när jag hör den jäkla låten... :)

  • simåne

    När jag födde min dotter överdoserade jag lustgasen nåt otroligt, och detta ledde till att jag fick för mig att jag hade sett barnmorskan i en dokumentär på tv och vägrade släppa det, och tjatade således om det under hela hennes arbetspass. Min pojkvän skämdes och försökte få mig att sluta men jag blev bara arg och tyckte att de inte tog mig på allvar...

  • Nearia

    Hahahahaha!!!

    Sara Li skrev 2007-08-07 22:10:58 följande:


    Jag kan ju berätta vad lustgasen gjorde med mig...Jag andades och andades in lustgas så plötsligt var jag helt väck, jag somnade i princip... Jag hade nyss fått insatt en elektrod i bebisens huvud, och medan jag låg där avdäckad av lustgasen och med världens ondaste värkar började jag drömma om Iprenmannen... han stod och svingade elektroden som han dragit ur bebisens huvud och så dansade han och sjöng: "Haha, den kommer inte uuuuut! Den kommer inte uuuuut!" (Han menade nog bebisen då ja...)Jag kom sedan på att man nog inte skulle andas in SÅÅÅÅ mycekt lustgas på en gång!
  • Woppsiedaisy

    Vet inte om det är speciellt roligt men under krystvärkarna var jag så jäkla förbannad på barnmorskan som jag tyckte stod för nära och så sa hon vid värken "det är bra, för varje gång du tar i kommer huvudet en mm längre fram" och jag tänkte "en MM?!?!? är hon rent jävla galen det kommer ju ta skitlång tid.".
    Då var jag arg som sagt så i nästa krysvärk tänkte jag "Jag måste sparka nån av dom, så där ska dom fan inte säga" sedan låg jag och tänkte och tittade runt på de tre som var där och när nästa värk kom nästan skrek jag (påverkad av lustgasen)"men helvete, ni har ju glasögon alla tre! jaja jag får väl slå på anders (pappan) istället" så slog jag! Dock ganska löst och träffade inte riktigt efetrsom jag var påverkad av lustgasen. Slog bara en gång så det var ingen fara, sa förlåt direkt också och försökte viska och förklara att jag inte kunde sparka dom andra för dom hade glasögon! haha

  • xenaa

    Få se om jag minns. vi åkte in vid 03 tiden hade skiiiiit ont. ville nästan direkt få ryggbedövning. vid 05 kom narkosläkaren. Ocjh jag började kalla honom ; min kära vän. äntligen kom du!
    haha han bara öööh.
    han la sprutan och den började verka på en gång. jag var såååå off så jag började säga till honom; Åååhhh så fort jag får ut ungen ska du få en blomma? vad tycker du om för blommor? åååhhh du är bäst i lööööv you!!

    hahaha snacka om att göra bort sig va? men han tog de ko lungt ochsa; japp nu har jag gjort mitt dags att gå innan man blir indragen i nått haha.
    skit rolig va han. man på 50 år kanske hehe


    ????????○♥☼☺Leo - 07-06-22 ☺☼ ♥○?????????
  • Maxie

    Woopsiedaisy: Det tycker jag var urroligt! Skulle också bli förbannad om jag fick veta att det bara blev en mm i taget. Kanske bäst att skriva in det i förlossningsbrevet: Jag vill inte höra att huvudet bara kommer ut en mm per krystvärk.

  • Woppsiedaisy
    Maxie skrev 2007-08-08 22:55:50 följande:
    Woopsiedaisy: Det tycker jag var urroligt! Skulle också bli förbannad om jag fick veta att det bara blev en mm i taget. Kanske bäst att skriva in det i förlossningsbrevet: Jag vill inte höra att huvudet bara kommer ut en mm per krystvärk.
    HAHA ja skriv det! Hon lät som det va positivt och jag tänkte "Va AN, det e ju typ 50 cm som ska ut och det kommer 1 mm varje gång jag tar i... Här lär ju jag bli kvar hur jävla länge som helst" haha inget smart drag av henne:)
Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del 6