• skräckslagen

    Roliga händelser under förlossning del 6

    En fortsätningstråd om roliga händelser under förlossningen. Citerat från första trådstartaren:

    //xxmeyaxx :

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer! //Slutcitat
    De gamla trådarna
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m8704943.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m10749993.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m14175508.html
    familjeliv.se/Forum-2-13/m17239985.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m20443665-42.html

  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del 6
  • hoppsan87

    Hm.. Min förlossning var riktigt bra, men inte så där vidarevärst rolig...

    Men när jag gick runt inne på rummet med förjävliga värkar i gåstolen tittade jag ner och fick syn på mina tår. "åh, fy fan" tänkte jag, och gick ett par varv och svor över mina långa tånaglar.
    Min sambo frågar försynt varför jag går och svär, då jag mycket irriterat svarar: "TITTA HÄR" och sträcker fram foten till honom. "Eh, jaa" säger sambon (han bryr sig inte så mycket om långa tånaglar)
    Efter nästa värk började jag rota igenom väskan, byxorna och jackorna - och hittade till slut en nagelsax! Samtidigt har jag jävligt ont och ber sambon ringa på personalen.

    När barnmorskan kommer in sitter jag på kanten på sängen och klipper mycket koncentrerat tånaglarna.
    Det såg nog ut som om jag hade vääldigt ont, inte...

  • Moloko

    När min mamma och pappa fick sin första så skickades pappa iväg för att inhandla 'lite nödvändiga grejor' efter att min bror kommit till världen. Stolt som en tupp kommer han tillbaka med.. en tandborste Där var en som INTE hade koll på läget vill jag påstå.

    Min tjejkompis hade precis fått sin första son, när hennes pojkvän ringde till sina föräldrar för att berätta den roliga nyheten. Han fick antagligen frågan: Var det jobbigt för Kristina, för hon hör honom replikera: Nej då, det var praktiskt taget smärtfritt!! Hehe, jag skulle vilja vara en fluga på väggen i det rummet efter det uttalandet som inte togs väl emot av Kristina kan jag tänka mig.

  • PiaMaria

    Jag vet inte vad som hände efter denna förlossning för jag fick ju honom 13:39 och på kvällen skulle jag gå och hämta lite dricka i matsalen. Jag var MYCKET pigg faktiskt.
    Då hör jag någon som lägger av en brakskit.....jävla idiot tänkte jag. Kan man inte hålla tätt när det finns folk i korridoren och i matsalen??

    Vad märker jag?? Att det e jag själv som går och lägger dom där brakskitarna.

    Gör det fortfarande efter snart 3 veckor. Helt otroligt! Så en sak e säker! Inga fler barn här inte! Känner inte att dom kommer,....Det e PINSAMT!

  • Blåbärspaj
    Annanym skrev 2007-11-04 06:58:09 följande:
    Ursäkta om jag låter som världens snorkfröken nu, men jag skulle helst slippa diskussioner om bindor och vad man har för behåring, i den här tråden. Jag vill bara ha mer, mer, MER roliga förlossningsberättelser!
    hahaaha, men det är väl sånt som gör förlossninghistorier roliga? Mer skitsnack! :D
  • Sajja

    Äntligen den 4 november så vart förlossningen av!
    Men jag var inte så rolig utav mig, jag var nog för konsentrerad.. *skratt*

    De ända min sambo tyckte va lite små roligt var att jag hela tiden låg och frågade varför hans moster (som fick sitt 6 barn i sommras) utsatt sig för förlossning så många gånger.

    Sen vart ja så borta i lustgasen att jag hörde ingenting vad som sas runtomkring ibland, vilket slutade med att dom fick ta bort lustgasen från min mun så ja skulle klarna till *skratt* Hörde ju bara surret från masken..

  • MaddeMamman

    startar du en ny och lägger in de gamla länkarna i ts


    Catti skrev 2007-11-06 18:50:07 följande:
    Blåbärspaj och Sajja, lägg gärna in era berättelser i den nya tråden då denna är på väg att stängas...
    HÄR ÄR FORTSÄTTNINGSTRÅDEN DÅ DENNA GÅR UT SNART.....www.familjeliv.se/Forum-2-13/m26556018.html
Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del 6