• Tina83

    vad jag avskyr Zlatan..!!!!!!!!!!!!!

    jag fattar inte varför det jämt ska handla om Zlatan så fort sverige har spelat en match!!!!!!!!

    det anda SVT snackade om när de visade sporten imorse va Zlatan o hans "målchanser" .. men shit, han gör inte mål så ofta, är det en nyhet?? han har inte gjort mål på 9 matcher! han gör ju ingenting vettigt, står o väntar på bollen!

    bänka människan o sätt in nån som både kan hjälpa till på plan OCH göra MÅL!!!

    dem sa inte ett ord om Källström som fakriskt sköt mål!!!

  • Svar på tråden vad jag avskyr Zlatan..!!!!!!!!!!!!!
  • Tina83

    Eros Light Love skrev 2007-08-31 15:09:02 följande:


    Både och när det gäller fotboll, utövandet om det gäller andra sporter som inte har med skidor/ enorm kondition att göra.
    oj oj oj vad kul det skulle vara att möta dig i en frågetävling om sport!

    vad får dig att anta att du är bättre än mig..?
  • Eros Light Love

    "helt rätt!

    Allbäck får aldrig spela, trots att han är MYYYCKET bättre än larven Zlatan!

    och skitsnygg är han också"

    Det där säger det mesta.

  • emby87

    " Ingen kickar fotboll som han, Zlatan, jag sa Zlatan "

    Förstår inte varför alla trackar ner på honom. Visst, han är en av världens bästa fotbolls spelare(iaf i våras). Antaligen är det därför media skriver så mkt om honom och att han inte gör mål i landslaget. Just för han är en världsspelare och det förväntas att han ska prestera. O man ska förvänta sig att han gör mål när han väl spelar i landslaget. Men hey, killen är ju inte mer än mänsklig. Alla hamnar vi i svackor ibland!

    Zlatans spelstil är ju inte heller direkt "svensk". Det går ju inte att jämnföra spelet i landslaget och i hans klubblag....

  • Tina83
    emby87 skrev 2007-09-01 00:46:45 följande:
    " Ingen kickar fotboll som han, Zlatan, jag sa Zlatan " Förstår inte varför alla trackar ner på honom. Visst, han är en av världens bästa fotbolls spelare(iaf i våras). Antaligen är det därför media skriver så mkt om honom och att han inte gör mål i landslaget. Just för han är en världsspelare och det förväntas att han ska prestera. O man ska förvänta sig att han gör mål när han väl spelar i landslaget. Men hey, killen är ju inte mer än mänsklig. Alla hamnar vi i svackor ibland! Zlatans spelstil är ju inte heller direkt "svensk". Det går ju inte att jämnföra spelet i landslaget och i hans klubblag....
    skillnaden är att alla andra som "hamnar i svackor" får sitta på bänken...
  • emby87
    Tina83 skrev 2007-09-01 07:28:29 följande:
    skillnaden är att alla andra som "hamnar i svackor" får sitta på bänken...
    Ne inte riktigt.. Kolla bara på Anders Svensson, han fick spela trots att Kim Källström spelade bättre i sitt klubblag !

    Det går inte att bortse ifrån att Zlatan är en spelare i yttersta världsklass som SKA spela ifrån start i "bra" motstånd. Att sätta han på bänken mot något bra landslag skulle vara en stor förlust anser jag. Dels för han är en spelare som gör matchavgörande "drag" under många matcher och för att han för stor respekt med sig.
    Många landslag fruktar Zlatan.

    Därför anser jag att en spelare som Zlatan SKA spela.
    Herregud karl'n är ju en av världens bästa fotbollsspelae. ÄVEN i svackor !
  • speedy gonzales

    Nej, man ska ta ut det laget som är bäst för dagen. Som kan genomföra matchen på bästa sätt för LAGET, och som gör sitt bästa för att se till att LAGET vinner. Fotboll är en lagsport, förbundskaptenens/tränarens jobb är att se till så att han tar ut det bästa laget och att dom gör sitt bästa.
    Man kan inte leva på gamla meriter eller gammal form, alla har rätt till svackor självklart, men då ska man inte spela. Han har inte gjort bra ifrån sig i landslaget på mycket länge, då tycker inte jag han ska få spela bara för han egentligen är bäst tekniskt sett.
    Han verkar inte alls att trivas med laget, ledningen, spelsättet? jag vet inte vad det är men han gör ju bra ifrån sig i Inter, så det måste vara något som inte klaffar i landslaget.
    Anders Svensson blev petad i tex VM sist, och det är klart att man måste få byta ut, bänka de spelare som inte är som bäst.
    Zlatan är inte bäst i landslaget längre eller just nu, därför ska han inte få spela från start när där finns andra som gör ett bra mycket bättre jobb.
    Tror dom flesta andra landslag inte har mer respekt för Zlatan än vad dom har för andra världsspelare. Finns ju bra många fler bättre och jämnare spelare att ha respekt för i så fall.
    Han blir ju dessutom mer bevakad och får mindre utrymme än vad en mindre känd spelare får...
    Ska man resonera så kan man ju lika bra slänga in Brolin... Skitsamma att han är gammal o otränad...


    emby87 skrev 2007-09-01 12:56:10 följande:
    Ne inte riktigt.. Kolla bara på Anders Svensson, han fick spela trots att Kim Källström spelade bättre i sitt klubblag ! Det går inte att bortse ifrån att Zlatan är en spelare i yttersta världsklass som SKA spela ifrån start i "bra" motstånd. Att sätta han på bänken mot något bra landslag skulle vara en stor förlust anser jag. Dels för han är en spelare som gör matchavgörande "drag" under många matcher och för att han för stor respekt med sig. Många landslag fruktar Zlatan. Därför anser jag att en spelare som Zlatan SKA spela. Herregud karl'n är ju en av världens bästa fotbollsspelae. ÄVEN i svackor !
  • Tina83

    speedy gonzales skrev 2007-09-02 21:48:12 följande:


    Nej, man ska ta ut det laget som är bäst för dagen. Som kan genomföra matchen på bästa sätt för LAGET, och som gör sitt bästa för att se till att LAGET vinner. Fotboll är en lagsport, förbundskaptenens/tränarens jobb är att se till så att han tar ut det bästa laget och att dom gör sitt bästa.Man kan inte leva på gamla meriter eller gammal form, alla har rätt till svackor självklart, men då ska man inte spela. Han har inte gjort bra ifrån sig i landslaget på mycket länge, då tycker inte jag han ska få spela bara för han egentligen är bäst tekniskt sett.Han verkar inte alls att trivas med laget, ledningen, spelsättet? jag vet inte vad det är men han gör ju bra ifrån sig i Inter, så det måste vara något som inte klaffar i landslaget. Anders Svensson blev petad i tex VM sist, och det är klart att man måste få byta ut, bänka de spelare som inte är som bäst.Zlatan är inte bäst i landslaget längre eller just nu, därför ska han inte få spela från start när där finns andra som gör ett bra mycket bättre jobb. Tror dom flesta andra landslag inte har mer respekt för Zlatan än vad dom har för andra världsspelare. Finns ju bra många fler bättre och jämnare spelare att ha respekt för i så fall. Han blir ju dessutom mer bevakad och får mindre utrymme än vad en mindre känd spelare får...Ska man resonera så kan man ju lika bra slänga in Brolin... Skitsamma att han är gammal o otränad...
    håller med från första till sista bokstav !
  • emby87

    speedy gonzales skrev 2007-09-02 21:48:12 följande:


    Nej, man ska ta ut det laget som är bäst för dagen. Som kan genomföra matchen på bästa sätt för LAGET, och som gör sitt bästa för att se till att LAGET vinner. Fotboll är en lagsport, förbundskaptenens/tränarens jobb är att se till så att han tar ut det bästa laget och att dom gör sitt bästa.Man kan inte leva på gamla meriter eller gammal form, alla har rätt till svackor självklart, men då ska man inte spela. Han har inte gjort bra ifrån sig i landslaget på mycket länge, då tycker inte jag han ska få spela bara för han egentligen är bäst tekniskt sett.Han verkar inte alls att trivas med laget, ledningen, spelsättet?

    Tror dom flesta andra landslag inte har mer respekt för Zlatan än vad dom har för andra världsspelare. Finns ju bra många fler bättre och jämnare spelare att ha respekt för i så fall. Han blir ju dessutom mer bevakad och får mindre utrymme än vad en mindre känd spelare får...Ska man resonera så kan man ju lika bra slänga in Brolin... Skitsamma att han är gammal o otränad...
    Ja visst, han lever på gamla meriter men det gör många i landslaget. Han ÄR en världsspelare. Går inte att komma ifrån! Förstår inte varför man ska bänka honom. Han är en spelare osm gör matchavgörnade drag (kommer till detta åter igen).

    Han drar på sig mer bevakning än någon annan i landslaget och får därmed mindre utrymme att göra ett individuellt "drag". I och med att han drar på sig bevakning så skapar han ytor för dom andra i laget. Och där ligger nog också förklaringen varför han inte leverar...

    Jo dom flesta landslag har bra koll och vet att Zlatan är en spelare som dom måste ha stenhård koll på. Släpper men efter så tar han chansen! Eller har jag fel?

    Jag förstår bara inte hur ni som är emot honom kan säga att det finns bättre spelare än honom. VEM skulle man sätta in istället? Elmander? Rosenberg? För dom är ju verkligen i bättre form än Zlatan/bättre spelare än honom.........
  • emby87

    Ni som ogillar Zlatan..

    Vad säger ni om Zlatan i dagens match?
    Personligen tycker jag att hans 1a halvlek säger allt! GRYMT!

  • TrailerTrash

    Håller med..Fan va grym han var..


    emby87 skrev 2007-09-08 22:42:46 följande:
    Ni som ogillar Zlatan..Vad säger ni om Zlatan i dagens match? Personligen tycker jag att hans 1a halvlek säger allt! GRYMT!
    Avstängds röv är snygg,den är inte byggd av plastikpadding..
Svar på tråden vad jag avskyr Zlatan..!!!!!!!!!!!!!