Inlägg från: Ebo88 |Visa alla inlägg
  • Ebo88

    Hur länge efter missfall tror kroppen att man är gravid?

    fundersamfrustration skrev 2018-06-07 21:18:28 följande:

    Hej! Jag har läst lite utav alla inlägg och kommer hit med lite frustration. Min sambo ?var? gravid v.5-6, fick blödningar i söndags och vi ringde 1177. Som säger som någon hade nämnt i tråden att det är vanligt och något man inte kan göra något åt om det är missfall. Det kanske är helt annorlunda så tidigt in i graviditeten men såhär gick det till. Hon är hos barnmorskan och berättar vad som har hänt under natten, barnmorskan är tvärsäker på att det är missfall, trots att min sambo glömde nämna klumpar i samband med blödningen. Jag har hört att vid missfall ska de vara rätt många klumpar eller stora? Rätta mig om jag är ute och cyklar men min sambo fick råkade ut för en mindre blödning som sedan blev en lite ?större? blödning med en liten klump. Barnmorskan säger att hon har fått missfall och att hon inte behöver komma på en andra ?undersökning?. Enligt oss så är det väl självklart att man ska ta en närmare titt på det som skulle kunna vara ett missfall, men hon undersökte inte alls utan bara lyssnade och förklarade. Hon var där i 20 minuter. Kan någon snälla bara säga om det var rätt av barnmorskan eller ej. Det kanske fungerar så när det är så pass tidigt. Tack på förhand.


    När jag var gravid i v.6/7 så fick jag en blödning med klump. Jag trodde der var missfall men fick komma på vaginal undersökning med ultraljud (vi har förlorat ett barn i sen graviditet så jag hör till specialist mödravården och fick då komma dit)

    Ett hjärta tickade på så fint då. Fick en blödning till efter två veckor och fick komma upp igen och titta. Hjärtat slog på. Efter det så hade jag rosa flytningar i ca 3 veckor innan det gav med sig.

    Är nu i v.22+4.

    För 1.5 vecka sedan så fick jag en jättestor blödning och låg på sjukhus 1 vecka. Det var så det började när vi förlorade vår son, tappen utplånades på 8dagar.

    Fick komma hem denna gång efter 1 vecka och har snart legat hemma 1 vecka ä. Har fortfarne lite småblödningar men det kunde vara ?normalt? efter det vi var med om. Känner barnet varje dag i magen.

    Så jag tycker att ni ska vända er till anan bm för att få göra vaginalt ultraljud och verkligen få det bekräftat. Blödning behöver absolut inte innebära missfall
Svar på tråden Hur länge efter missfall tror kroppen att man är gravid?