• Nessii

    Ullaredstråden volym 4

    Yosa skrev 2007-09-06 21:07:36 följande:
    Tösen24:varför ska man inte ha med värmeslinga inuti?
    Den anledning som jag kan hitta är att det är mycket lättare att hålla kannan ren om man inte har synliga värmeslingor i. Det fastanar mycket "äckligt" i dessa värmeslingor.
  • Nessii
    sandy85 skrev 2007-09-07 09:29:51 följande:
    vet inte om jag borde varna.. men en liten små varning iaf-. jag har köpt en hårfön (melitta) och en kaffebryggare (en blå() och min mormor köpte en radio.. allt pajade inom 3 månader :(
    Jag tror inte det har med Gekås att göra att sakerna gick sönder på 3 månader. Jag tror att prylarna hade kunnat gå sönder även om man köpte dem i "fina butiken" i stan. Köper man "lågprismärken" som Melissa och liknande så får man räkna med lite sämre kvalité många gånger. Jag har köpt dyra saker och de har också gått sönder inom loppet av ett par veckor ibland.
    Har det pajjat är det bara att reklamera.
  • Nessii

    Jag o en kompis ska till Ullared den 23 oktober. Vi åker buss dit. Kommer strax efter 9 o åker runt 16 tiden.. det brukar vara alldeles lagom med tid för min del. Det bra med detta bussbolag är att om det skulle vara mycket folk så man får köa, så senarelägger de hemfärden o det är bra.

    Jag lääääängtar

  • Nessii

    Utklipp från gekås hemsida:

    Nyheter / Nyheter / Nu blir varuhuset ÄNNU större! Tisdagen den 25 september 2007

    Nu blir varuhuset ÄNNU större!
    Måndagen den 18 juni flyttar Hobby & fritid in i nya luftiga lokaler på nedre plan.
    Under vecka 24 kommer vi att jobba för fullt med att utöka varuhuset med 800 kvm på nedre plan. Dit flyttar Hobby & fritidsavdelningen med bl.a. sport- och fitnessartiklar, bilvård, färg, verktyg etc.

    Joo, de har nya kundvagnar de ska tydligen vara lite större + att de är utformade på något sätt nertill så att man inte får hälsenorna avklippta när galna "kärringar" ska mosa sig fram.. o det låter ju tryggt.

    gbg30+: Jag var ner till Ullared en lönedag för något år sedan.. det var förvisso i april månad men då var det hur lungt som helst. Jag tror att många väntar till helgen + att många får lön den 27:e

  • Nessii

    Detta kan man läsa om Ullaredskortet.. jag känner att jag inte kommer att ansöka om det.. Jag betalar hellre med pengar som jag har än att vänta i 3 månader.

    http://www.gekas.se/index.asp?Link=www.gekas.se/News/News1.asp

  • Nessii

    Har följt denna tråd ett tag.. Har läst om hur mycket folk det har varit sen mitten av september.. Hoppas, hoppas, hoppas på att det kommer att vara huuuur lungt som helst Tisd. den 23 oktober då jag ska dit. Vi åker med buss kl 5 från Motala.. Hoppas verkligen att det är lungt.. Förvisso några dagar efter barnbidraget men några dagar innan löning..

    Jajaja, det är lika bra att menatalt förbereda sig på mycket folk.. så kanske man blir glatt överraskad.

  • Nessii

    OT OT OT OT..

    Hjääääääääääälp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Kan någon ge mig ett tips om vad Laban (JAG) ska köpa till pappaTomas i farsdag present.. Tycker det är trist med en skjorta, slips tofflor är bara att glömma (strl 48) Vill ju att det är lite klurigt o alldeles perfekt. MEN jag har ingen som helst fantasi och det är så kort tid kvar...

    Snälla jag sätter allt mitt hopp till ER..

    ha det gott.

  • Nessii
    firepuzz skrev 2007-11-12 20:28:28 följande:
    undrar om bussresor ni som varit på det.får man ha med sig hur många påsar och heslt osv??
    Med det bussbolag som jag har åkt med så har man kunnat ta med sig hur mycket som helst. Nu senast hade bussen en stor släpkärra påhängd därbak. Så du kan nog shoppa en hel del.
    Det ärju bara att höra sig för med det bussbolag du åker med då du bokar resan.
  • Nessii
    GuldFamiljen skrev 2007-11-13 17:22:25 följande:
    Hej!Jag har en liten fråga..ni verkar veta vad ullared går för;-D.Undrar hur sortimentet på Lcd tv:n är??Finns det??
    Har inte en aning om Gekås har lcd:tv men annars har du ju NetonNet i närheten så kolla där om inte annat.
  • Nessii
    Willwmansmoster skrev 2007-11-15 18:48:18 följande:
    Imorgon åker vi! Så kul, bara jag och syrran, ska sova på hotel i Jönköping och på lördag morgon (kl 05.00) åker vi mot ullared..... Hotelfrukost & en bil full med Ullarefynd, åsså var min dag gjord
    OT: Serveras det hotellfrukost före kl 5 en lördag?? Bara en fundering, eller har ni en deal med kökspersonalen?
  • Nessii

    hmmm jag var där den 23e oktober, men jag känner att jag gärna skulle vilja åka dit igen.. Men det får helt enkelt vänta finns inte tid eller pengar för det på den här sidan om året. Får väl bli i vår nångång.

    För något år seadn var jag där den 6e december och det var rätt lungt då.. Jag tror att det kommer att lunga ner sig nu runt den 10e december för då får folk så mycket annat att göra som hör julen till.

Svar på tråden Ullaredstråden volym 4