Inlägg från: kattengustav |Visa alla inlägg
  • kattengustav

    Ullaredstråden volym 4

    Innan hade jag 25 mil enkel resa till gekås, men sen när jag flyttade så tar det bara 1 timme att åka ner. Det är lite mer lagom än att åka vid 5-6 på morgonen för att vara där runt 8-9.

  • kattengustav

    Blir nog inte som jag planerat med min resa igen. Ekonomin tillåter nog inte att jag åker till ullared bara för att köpa julklappar. Vet inte än, men vi får se. Skulle ju igentligen vilja ha en skötväska där ifrån, men känner ingen som ska ner nu. Vi var i september, men då var dom slut. Men jag får se om jag kan skrapa ihop pengar så jag kan köpa julklappar till barnen i november som jag planerat.

  • kattengustav

    Vad snällt. Jag bor ca 1 timme där ifrån, men har fått problem med foglossning, så jag kan inte gå och sitta i bilen så länge.
    Men det kanske finns någon annan. Har ju hört att den skötväskan är kanon och den som var med till min vagn är inte så stor. Annars får jag ju ta den, det är ju inte mer med det.


    ia31 skrev 2007-10-05 21:10:41 följande:
    kattengustav: om jag hade bott i närheten hade jag köpt den till dig lovar
  • kattengustav

    Nej, dom har sagt att det inte finns några sånna speglar. Det är några som har tittat efter dom nämligen.


    Maria84 skrev 2007-10-05 23:03:47 följande:
    Vet att nån sa här i tråden att en sån spegel som man sätter upp i baksätet för att hålla koll, fanns på Ullared men jag kommer inte ihåg vad ni sa att den kostade??
  • kattengustav

    Ett påslakan som alla verkar ha köpt finns i mitt galleri. Även kläderna som jag har i mitt galleri är köpta där. Babygymet har jag inte tagit någon bild på tyvärr.


    Mistoffelees skrev 2007-10-07 18:42:22 följande:
    Skall dit den 15 okt och handla framförallt till den kommande bebisen, men även lite annat som kökshandukar och någon billig vinterjacka att ha nu när jag är gravid och alla andra jackor kommer bli för små för att få plats med magen.Hur är det med scrapbookngprylar, finns det något att ha på Ullared, ingen som har bilder på scrapbookinggrejer som ni köpt?Eller bilder på bebisgrejer, som babygym, babysitter, påslakan, spjälskydd, etc
  • kattengustav

    Ja, det finns det, men dom tycket inte jag var billiga. Själva grinden är lagom till en dörröppning och sen får man köpa till sektioner. Sånna var det när jag var där i september i alla fall. Dom kan ju ha fått in nya det vet jag ju inte. Men jag tyckte inte om dom i alla fall. Och dom kostade nog runt 2-300 kr. Är inte hundra på priset.


    Saneli skrev 2007-10-08 11:31:26 följande:
    Någon som vet om de säljer barngrindar på Gekås? Ska dit nu den 15 och vi behöver många grindar. Vi bor i etage hus.
  • kattengustav

    Stor vet jag inte. Tyckte inte den var så stor som alla sa, men sen kan det ju hända att mycket var slut när jag var där.


    Willwmansmoster skrev 2007-10-08 17:31:24 följande:
    Måste fråga, har dom en stor bebisavdelning?Jag och min sambo ska åka snart för att köpa div. bebis grejjer, kläder och prylar..
  • kattengustav

    Detta står på gekås hemsida:
    Det kommer en lastbil med varor till oss var 10:e minut. Utan påfyllning skulle våra kunder, under högsäsong, tömma hela varuhuset på mindre än två dygn.
    Så det är nog ingen risk att det är urplockat, men det kan ju hända att dom inte hinner fylla på hela tiden heller.


    Tainted skrev 2007-10-09 08:54:30 följande:
    får dom in saker varje dag? jag menar typ babykläder, om det är urplockat nu, är det urplockat på lördag också då...?
Svar på tråden Ullaredstråden volym 4