Inlägg från: Champagne |Visa alla inlägg
  • Champagne

    Russin - nyttigt eller onyttigt i små mängder?

    Russin (Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas, version 04.1)Energi:299kcal/1251kJVatten:15.4gProtein:3.2gFett:0.5g varav mättat: 0.16g, enkelomättat: 0.02g, fleromättat: 0.15g, kolesterol: 0mgKolhydrater:69.3g, varav sockerarter: 59.5gFibrer: 9.7gVattenlösl. vitaminer:C: 3mg, Folat: 3mcg, Niacin: 0.8mg, B2: 0.09mg, B1: 0.16mg, B6: 0.25mgFettlösl. vitaminer:Karoten (A-vit): 6mcg, Alfa-tokoferol (E-vit): 0.2mgMineraler:Fosfor: 97mg, Järn: 2.4mg, Kalcium: 49mg, Kalium: 750mg, Magnesium: 30mg, Natrium: 12mg, Selen: 0.5mcg, Zink: 0.3mg(källa: http://www.recepthjalpen.se/russin.html)

  • Champagne

    Men åh knas... det gick inte att klistra in så fint som jag trodde. Hoppas att du kan läsa i länken istället

  • Champagne

    Jag älskar allt som är gott

    Jag hörde till exempel att champagne och hummer är nyttigare (innehåller fler mineraler) än mousserande vin och räkor.

Svar på tråden Russin - nyttigt eller onyttigt i små mängder?