Forum Relationer - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Skulle du bry dig om din man skaffat en NY tjejkompis?

  Tor 15 nov 2007 20:35 Läst 1143 gånger Totalt 32 svar
  Visar endast inlägg av CeeJay - Visa alla inlägg
 • Tor 15 nov 2007 20:35 #4

  Svarade VET INTE då det är stor skillnad på att få ett telefonnummer på krogen och "skaffa" tjejkompisar på annat sätt. Min sambo har genom åren fått några tjejkompisar på jobbet och det stör mig inte ett dugg. Skulle det vara så att han inte vill vara med mig längre så kan jag inte stoppa honom om han vill utveckla en vänskap han har med en tjejkompis..

 • Tor 15 nov 2007 20:38 #6

  SÅ känner jag också men då utgår jag ifrån MIN sambo och våra "värderingar".. Han är inte den typen som skaffar kvinnliga vänner på krogen, det känns lite "omoget" för en vuxen tvåbarnsfar


  Atamon skrev 2007-11-15 20:33:14 följande:
  Vem skaffar kompisar på krogen? Det känner jag då ingen som har gjort, vare sig tjej eller kille, vare sig som 18 år eller 35 år.Kommer man hem med ett telefonnummer från krogen är det något annat det är frågan om.Däremot så skulle jag inte bry mig om, i fall han skaffade en ny tjejkompis ifall de tex var jobbarkompisar, eller om de träffades i någon förening (tex om de var medlemmar i frimärksföreningen eller karateföreningen) och delade ett intresse. Någonstans måste man lita på varandra och enbart se nya kompisar som nya vänner. Jag skulle bli enormt sur, ifall min sambo skulle börja misstro mina samåkningar tillsammans med manliga jobbarkompisar, eller sena kvällar på föreningen tillsammans med manliga föreningsmedlemmar - i tron att de är mina presumtiva älskare.Svarade, nej jag skulle inte bry mig - utifrån ovanstående resonemang.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll