• Em1

    Slemhinnan??????????? Vad vet ni????

    Jag har alltid haft väldigt små mensblödningar (max en dag riktigt blod) och när jag efter ett och ett halvt års försök att bli med barn sökte hjälp så frågade jag ju om detta men den gynekologen sa att det nog inte var någon fara.

    Nu har jag bytt klinik för att jag trodde det var dags för IVF, men fick då veta att jag måste utredas mer först. När den nya gynekologen gjorde VUL så konstaterade han att min slemhinna var väldigt tunn (för att bara ha en dag kvar till mens). Jag frågade om det kunde vara en anledning till vår barnlöshet, men han sa bara att det kan se olika ut varje månad. Han ville dock göra en koksaltslösning av livmodern vilket inte visade något konstigt. Frågade vid koksaltsundersökning igen om mina korta blödningar kunde ha något med vår barnlöshet att göra men han liksom undviker att svara. Sa typ att vi får vänta tills vi får svar på blodproverna.

    Tycker att det verkar finnas ett tydligt samband mellan slemhinnor-blod-fertilitet eftersom andra får komplimanger för sina slemhinnor, varför är det inget de bryr sig om att kolla vid den första utredningen??

    Man känner sig så maktlös, okunnig, och utelämnad till "-lita på oss, vi kan det här", men så underkänner de ändå varandras utredningar och då är det inte konstigt att man läser och tar in det man läser av erfarenheter
    av er "kunniga" här på FL .

Svar på tråden Slemhinnan??????????? Vad vet ni????