• stardust

    Har du Fibromyalgi eller liknande Diagnos?

    Hoppar in jag oxå. Är 29 år och fick diagnosen för 3 år sen man har haft sen jag var tonåring. Men det har blivit värre med mina graviditeter och förlossningar. Just nu är jag bara hemma men ska nog börja plugga igen. Har 2 tjejer på snart 1½ och på 3½.

  • stardust

    Har ni bra kontakt med nån läkare? Jag har i år träffat 8 läkare på min VC eftersom de inte har några fasta läkare, lite jobbigt. Jag har sökt läkare för jag har så ont i benen och det har varit så här sen förra sommaren och det blir inte bättre. Har helt tappat förtroendet för läkare. Var till smätrehab för 3 år sen och enligt läkaren jag träffade där så ska jag leva efter de saker vi kom överens om där men det har jag gjort men mår inte ett dugg bättre. Är så less på allt.

    Är idag inte sjukskriven eftersom ingne tycker att jag behöver det. Af jagar mig som bara den. Började plugga i höstas med klarade inte av det men hade tänkt att fortsätta i jan men som jag mår nu kommer inte heller funka.

    Att söka privat läkare är något jag har gjort länge men det är ingen som tar emot mig förutom ett ställe med där kostar ett år abonemang 2600 och sen utöver det så kostar läkarebesöket 150. Jo det har jga ju råd med, suck....

  • stardust

    Disan: Jag bor i Örebro. Smärtrehab vill inte ha tillbaka mig och reumatologen vill inte ha mig. Jag äter nu bara Alvedon och det funkar ju bara en stund.

  • stardust

    Då fortsätter jag

    TuvaLi (TS):
    30 år, 2 barn 9år/1år. Utredd på smärtklinik efter ca 7 års ständig värk. Diagnos: "Pain Disorder", generaliserad smärta samt överrörlighet i vissa leder o ligament.

    Fru U:
    crohns sjukdom, endometrios, reumatisk värk och/eller fibro

    stardust: 29 år, 2 barn 3½ och 1 ½ år. Fick diagnosen fibromyalgi för 3 år sen men har haft värk i kroppen sen jag var 9 år.

  • stardust

    Hej. Har inte orkat vara här inne på sista tiden. Ska ta och läsa igenom hela tråden i dag. Har mått väldigt dåligt sista tiden och jag vet inte hur jag ska gå vidare med skola/jobb...

  • stardust

    Lakrits: Tack för kramarna. Börja plugga igen orkar jag nog inte med. Pratade med min VC idag och fick till svar att de inte kan hjälpa mig längre. Käner mig helt knäckt. Jag äter bara LAvedon och det klarar jag mig knappt på. Förra året träffade jag 7 olika läkare på VC som alla hade olika diriktiv om hur jag ska leva mitt liv. Men jag är fortfarnade så otroligt trött och mina ben bara värker och så har det varit i ett år och jag står knappt ut längre.

    Har legat magsjuk oxå så jag är helt slut. Ska bara ta det lugnt i helgen. Ha en bra kväll. Kram

  • stardust

    NiXxI: Jag har ätit den och den dos du äter är mycket, mycket mindre än vad en deprimerad person ska ta. Tycker du ska testa den för den funkar för vissa. Det är ju en del biverkningar och för mig blev jag så mycket tröttar att jag inte fungerad på dan då jag tog dne till natten för att sova bättre.

    Sydde nya ardiner igår och idag värker verkligenhela jag. Längtar tils i morrn då barnen är på dagisoch jag får lite lugn och ro. Min sambo jobbar borta i veckorna så det är rätt tufft att vara själv med dom.

  • stardust

    Skriver som en kratta idag men jag har lite ont i fingrarna och är trött.

  • stardust

    Har testat akupunktur men tyckte inte att det hade nån effekt. Men fibromassage är super för mig, nu har jag inte fått det på ett bra tag.

    Just nu är jag jätte ljud känslig vilket är jobbigt då minstingen älskar att göra höga skrik. Annars så är det en dålig dag idag. Ska ta och sova efter jaghar lämnat tjejerna på dagis och sen har jag tur att min mamma kan hämta dem. Ha en bra dag, kram

  • stardust

    Har så ont i mina ben och foglossningen är värre än vanligt. Har massor att göra idag men får se hur mycket jag orkar. Måste iaf till arbetsförmedlingen, suck.

Svar på tråden Har du Fibromyalgi eller liknande Diagnos?