Sockerpullornas tråd
Just ja.. skulle ju meddela att jag inte har något internet hemma.. telia.. *muttra surt* Sitter i skolan idag.. förhoppningsvis får vi tillbaka internet i slutet på veckan.
Just ja.. skulle ju meddela att jag inte har något internet hemma.. telia.. *muttra surt* Sitter i skolan idag.. förhoppningsvis får vi tillbaka internet i slutet på veckan.
Hej på er! Skolan idag igen.. jag vill ha tillbaka mitt internet!!!
Vilken vecka det blir i sommar spelar mig inte så stor roll. Bara jag vet det innan så jag kan meddela sommarjobbet när jag inte kan jobba. Första helgen i augusti tyckte jag låter rätt bra.. om jag räknat rätt så borde jag vara ledig den helgen utan problem. Jobbar ju varannan helg hela somrarna typ.. o eftersom jag måste vara ledig första helgen i juli så blir jag ledig första helgen i augusti oxå. Det är vecka 31 iaf.
Tussa - vildar är ju bara hääärliga Tycker jag nu när jag inte har några egna iaf
*STOR PUSS PÅ PANNKIS*
Nämen hej Maria Det är bra.. trött.. vi sitter i skolan o säger: Silens.. I kill you!
Här ser ni varför om ni är nyfikna.. gärna lite trötta o inte tar illa upp för lite småfräcka skämt
">
I'm baaack!!
ÄNTLIGEN har vi internet hemma igen.. katastrof-telia.. *muttra*
Hihi.. toka!
Så skönt o vara tillbaka.. synd bara att jag är så förbannat trött idag.. o min dumma dator har börjat bråka o vill inte funka som den ska..
Snart blir det tårta igen iaf Lillasyster fyller ju 18 nästa helg. Jordgubb o citron ville hon ha.. hennes önskan.. min lag
Fast jag slippet göra både botten o fyllningar.. det får mamma göra så fyller, täcker o dekorerar jag när jag kommer till dem. Skönt o slippa ta hand om det värsta i köket
Sp har jag tyvärr ingen aning.. men det kanske man kan lista ut. Det funkar ungefär på samma sätt som gelatin. Har man stång ska den blötläggas.. men jag vet inte om det behövs med flingor.. testa lite o se vad som händer kanske? Men det blir inte stelt som gelatin och vatten utan stången blir mjuk o hal bara typ.
1 stång agar agar motsvarar ca 2 msk agar agar-flingor eller 2 tsk agar agar-pulver.
En riktlinje är 2 tsk pulver till en halv liter vätska för en fast gelé.
Annars gör man som vanligt.. smälter agar agar med gegga/vätska som man ska blanda ner i grädden. Man måste vara snabbare när man jobbar med agar agar bara för det stelnar på nolltid i kontakt med kallare massa. Så var snabb när du vänder ner det. Det stelnar i rumstemperatur oxå men man använder ju oftast färskvaror i mousse Så kylskåp är väl att föredra
Hänger du med? Fråga gärna mer om du undrar över nåt.