• c0ol

    Nu blir jag knäpp !

    mindless skrev 2008-01-04 09:30:58 följande:
    Infoga - Infoga sidnummer. Välj format och där kan du välja vilken sida numreringen börjar på. Fungerar inte det kan du ju bara lägga de första sidorna i ett eget dokument så löser sig numreringen av sig självt.Och ja, Word är namnet på programmet, Zones kommentar var obegriplig.
    Tycker zones kommentar var väldigt välbegriplig, finns flera versioner av word, och det skiljer en del mellan en del versioner så det är inte helt irrelevant att berätta vilken version man har.
  • c0ol
    mindless skrev 2008-01-04 12:02:08 följande:
    Men nu frågade hon inte efter versionen utan vilket program det rörde sig om, vilket alltså stod i TS. Dessutom har jag aldrig använt en version av Word där man bär sig åt på ett annat sätt vad gäller sidnumreringen, men det är självklart möjligt.
    Nej men så som TS uttryckte sig i frågan så var det väldigt relevant att fråga, har man jobbat med support så vet man att man inte kan ta något för givet, du skulle bara veta vilka konstiga samtal man har ibland. Det är mycket lättare att ge ett korrekt svar med lite mer info, och ibland så kan det vara väldigt viktigt att veta vilken version av ett program man kör, därför är det bra att alltid ta för vana att ange det.
Svar på tråden Nu blir jag knäpp !